Skúsenosti s tatranskými kúpeľmi Lučivná pre deti
Ahojte baby! 🙂
Idem si k Vám po radu. S mojou malou máme zdravotné problémy a naša alergologička nám odporučila ísť do Tatranských kúpelov Lučivná. Chcela by som sa popýtať na vaše skúsenosti s týmito kúpeľmi - boli ste spokojné? Ako to tam vyzerá? Pomohla vašemu dieťatku návšteva kúpeľov? Má to zmysel?
Veľmi vám ďakujem za všetky vaše postrehy 🙂
@janka_2025 ahoj, my sme boli už 4x v Lucivnej. Prvý raz 2020, od vtedy sa to zmodernizovalo. Co sa procedur týka, tam zmena nebola. Podstatný je aj tak pobyt na vzduchu. Inak pre deti super, lebo majú dosť atrakcií pre ne. Robia aj výlety mimo kupelov. A ja vidím na mojej dcére, že to prospieva. Inak, mi jedna pani tam povedala, že 1x je malo, treba opakovať. Nie je to lacné, pre doprovod, ale pre zdravie dieťaťa
Inak, je tu veľká diskusia Kúpele Lucivna. Boli ste tam s dietatkom? Tam sa dozvieš aj recenzie od mamiciek
@janka_2025 moje deti chodili same, vždy boli spokojné, teraz chodia do Horneho Smokovca, tiež sú spokojné🙂 pre nás ísť s doprovodom do kupelov vychadzalo skoro tolko co dovolenka pri mori pre celu rodinu🙂 tak sme zacali chodit radsej k moru+ deti same do kupelov. ten doprovod je dost draha zalezitost.
Ahojte, je tam niekto aktuálne ? My sa chystáme v pondelok

@janka_2025 bola som s dcerou uz davno, ked mala styri roky. Vtedy to tam fungovalo trochu inak, presli nejakou modernizaciou, cize by to malo byt lepsie, ale ja som aj vtedy bola uplne spokojna. Boli to najlepsie tri tyzdne a malej to dost pomohlo, potom sme chodievali do Tatier casto aj len na predlzene vikendy, hlavne kvoli vzduchu. Mas procedury, ale najviac pomaha ten pobyt na vzduchu (5-6 hodin denne sme boli vonku).