icon

Skúsenosti s účinkom Rinogerminy pri detskom zahlienení

makinka15
2. mar 2025

Dobrý deň, sú tu len staršie komentáre ohladom probiotík do nosa Rinogermina. Ako hodnotíte účinok probiotík Rinogermina s odstupom času? Pomohli Vám? Veľa mamičiek tu písalo že deti boli veľmi zahlienené pri používaní hlavne ked boli choré? Mam rovnaký problem, moja dcéra ma opakovane sople inak jej nič iné nieje ale nemôže chodiť do skolky. Ked Rinogerminu začala počas miernej choroby používať tak jej skoro okamžite začalo strašne veľa hustých soplov. Je to proces liečenia? Ked ste to dopouzivali aj pri väčšom zahlieneni tak sa ten nos do tych 7 dni vyčistil a prestalo to? Doktorka mi povedala že to mam používať aj pri zhoršení ale je tu veľa komentárov že práve doktorky im odporučili v používaní prestať ked sa stav zhoršuje. Ked ste Rinogerminu podali zdravému dieťaťu tak to zahlieneniu bolo take že nemohlo chodiť do skolky? Nechcem byt na Pnke len kvôli tomu.Dakujem za odpovede.

alan1234
2. mar 2025

@makinka15 mojim detom to pomohlo, ano zdalo sa mi ze tych soplov bolo na zaciatku viac ale potom sa to zlomilo a postupbe ubudali