Skúsenosti s užívaním Bronchovaxom u detí
Ahojte mam.skoro 6 rocneho syna a dostal druhykrat anginu po sebe behom mesiaca. Prvykrat to bola sarlachova angina, robili mu vytery dnes a podla toho sa uvidi ale dostal atb, kedze ma teploty. Predpisala mu aj bronchovaxom , ktore zacat uzivat az po dobrati atb. Inak chodime aj na alergologou kvoli pelovym alergiam. Mate skusenosti s bronchovaxom ? Ale nejake vitaminy pri opakujucicj sa anginach? Vdaka Daniela
Vitaminy ti nepomozu….
Moja brala Broncho V - August Sept okt - v September bola naposledy doma zo skolky 😅 max mala sopel 2 dni a raz rychlu laryngitidu 😂
4 ročný ho bral dvakrát minuly rok na jeseň a teraz na jar, obe obdobia pri každom bráni chorý, náhoda? Neviem, ale budeme konzultovať u alergologicky
Podla mna to niekomu sadne, niekomu nie a moze aj po uzivani ochoriet, ja som mu to preto neskusala ani davat, aj ked mali sme to predpisane, ale tiez bok taky chorlavy zo skolky vtedy a nemala som mu to ani kedy dat. To uz ale bolo davno, tiez je alergik na pele aj potraviny a musim povedat ze ako je skola, bol chory za 2 roky asi 2x. Ma vymeskanych kazdy polrok nejakych 20-30hod ked chyti nejaky sopel alebo crevnu virozu .. neda sa to porovnat so skolkou, kde kazdy tyzden tyzden nieco bolo. Aj zapaly stredneho ucha 2x a podobne.
Keď som ho brala ja ako dospelá tak som po ňom dlho nebola chorá a dovtedy par mesiacov vkuse na ATB. U syna ako keby mal opačný efekt, bol po ňom v kuse chorý. Ani ho celý nedobral ale keď som doktorke povedala koľkokrát od užívania ochorel tak sama povedala, že už ho nemáme dávat. Možno je to náhoda ale pred tym uzival imunor a par mesiacov bol ok, doktorka po imunore predpisala bronchovaxom a zacal kolotoc chorob. Ale je pravda ze syn schytal chripku a hned na to RS virus tak mozno mu to tak oslabilo imunitu a nie bronchovaxom.
@dada281185 moje deti užívali, keď boli menšie, pomohlo im to ...

6 ročný syn bral 2 krát, raz keď mal cca 4 roky, vtedy moc nezabral, po každej kúre ochorel, druhý krát bral teraz v septembri, mal ešte 5 rokov, odvtedy chorý nebol, ale neviem, či iba vďaka tomu. Dcéra brala pred rokom, mala rok a pol, dovtedy v kuse chorá, za 4 mesiace 4 antibiotiká, po Broncho Vaxom ani jedna choroba.