Skúsenosti s užívaním Zinzino rybieho oleja u dvojročných detí
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s týmto olejom pre dvojročné dieťa? Našla som na neho veľmi pozitívne recenzie, ale na nete sa niekde uvádza, že ho môžu už 2 ročné deti, inde sa uvádza, že až od 3 rokov. Chcem to hlavne kvôli tomu, že rybí olej vie "dopomôcť" k rozvoju reči. Neočakávam nijaké zázraky, ale nedá mi to neskúsiť, keďže vidím ako sa malý snaží, ale stále sa mu nejako jazyk nerozviazal našou rečou a používa kadejaké hatlaniny 😅 Rovnako ma zaujalo, že tento olej vie vraj dopomôcť k celkovo lepšej koncentrácii, podporuje imunitu a vraj aj apetít. Ak máte skúsenosti prosím dajte mi vedieť, či ste s týmto olejom spokojné a prosím poradte mi s dávkovaním. Malý bude mať o pár dní 2 roky a má cca 14kg. Môžu sa dostaviť aj nejaké negatívne účinky podľa vás? Pridávam aj fotku oleja, ktorý myslím.

Ahoj, ak máš financie, tak odporúčam práve tento olej. Napomáha okrem iného aj k rozvoju reči, mám reálne skúsenosti. Mnoho mamičiek ho predáva výhodnejšie tu na MK.
Rozmanitá strava dopomáha správnemu vývoju, nie supplementy. Vitamíny a doplnky stravy fungujú pokiaľ ich je nedostatok, to už lepší efekt budeš mať keď raz za týždeň dáš do jedálnička rybu čo išla okolo vody aspoň raz za svoj krátky život. 🫣 A to či ti bude dieťa rozprávať a lepšie sa sústrediť vážne nie je vecou rybieho oleja, ale množstva faktorov od genetiky, výchovy, záujmu dieťaťa, okolia… Kašli na olej za 41€ radšej si kúp knihu o vývoji človeka.
P.S. To že dieťa vie opakovať foneticky slová neznamená že im rozumie, to sú dve rozdielne zručnosti. Tak isto ako papagáj sa neučí “slová”, iba opakovať zvuk. To že prvé “slová” u detí bývajú často opakujúce sa hlásky ako ba-ba, da-da je skrz to že vyžadujú najmenšiu snahu na ich vyslovenie.
Rozmanitá strava dopomáha správnemu vývoju, nie supplementy. Vitamíny a doplnky stravy fungujú pokiaľ ich je nedostatok, to už lepší efekt budeš mať keď raz za týždeň dáš do jedálnička rybu čo išla okolo vody aspoň raz za svoj krátky život. 🫣 A to či ti bude dieťa rozprávať a lepšie sa sústrediť vážne nie je vecou rybieho oleja, ale množstva faktorov od genetiky, výchovy, záujmu dieťaťa, okolia… Kašli na olej za 41€ radšej si kúp knihu o vývoji človeka.
P.S. To že dieťa vie opakovať foneticky slová neznamená že im rozumie, to sú dve rozdielne zručnosti. Tak isto ako papagáj sa neučí “slová”, iba opakovať zvuk. To že prvé “slová” u detí bývajú často opakujúce sa hlásky ako ba-ba, da-da je skrz to že vyžadujú najmenšiu snahu na ich vyslovenie.
@cyneric presne tak. plus v tom oleji podla zlozenia nie je nic speci. Ak ti dieta nechce jest ryby, kludne kup hociaky ryby olej (kludne aj mollers - je kvalitny a za lepsiu cenu). K tomu pridaj do stravy olivovy olej a mas to to iste za ovela menej.
@anonym_autor predrazeny obycajny olej
Staci ti mollers na striedacku equazen
Na dieta netlac s recou
Moje dieta splietalo bludy, nerozpravalo, logopedicka trosku pomohla ale najviac
Pomohla
Skolka, dieta mi za 2 tyzdne rozpravalo tak ze som mala
Pocit ze mi vymenili dietq
Ešte chcem dodať, že som mama na RD, čiže nemám záujem o žiadne polročné predplatné a neviem čo. Zaujímajú ma reálne skúsenosti a nie predajcovia. Prípadne odporúčte prosím nejakú alternatívu inej značky, ktorá je dobrá 🙂
@anonym_autor uziva syn uz asi dva roky,imunita isla velmi hore,plus dovod pre ktory uziva su tiky. Tie sa mu vzdy obela zlepsia,aj frekvencia aj prejav. Vysadim,nasadim ine omega a do dvoch mesiacov kupujem Zinzino opat. Ja ozaj neviem ci je to nahoda alebo je Zinzino take dobre ale sledujem to uz dva roky a za mna kludne budem kupovat dalsie dva roky ak nemusim pozerat na tie nastastne tiky,kvalita života syna je oveľa lepsia. Davkovanie neporadim,mam 9 rocneho syna. Drzim palce,ak mas financie,isla by som do toho tak na pol roka aspon a uvidíš. Pri takom krpcovi to budu max dva flasticky. Drzim palce ❤️
Môj syn má momentálne zlé obdobie, čo sa týka úplne všetkého, či už jedenia alebo vzdorovitého správania. Neviem do neho dostať žiaden proteín (mäso, syry, strukoviny, vajíčka...). Akonáhle mu to naservírujem jedlo, zje iba prílohu (cestoviny, ryžu, zemiaky...) ak vôbec. Robím, čo sa dá a snažím sa čo najviac vymýšľať jedlá, ale proste nejde to. A nie, môj syn neje počas dňa žiadne sladkosti, čokolády ani nepije sladké vody (aby ste mi tu nepísali, že je to určite tým, že chce sladké). Nečakám zázraky, ale myslím si, že každá mama chce pre svoje dieťa to najlepšie a poskúša všetko možné.
.
.
.
.
@anonym_a7360a @fortune - ďakujem vám za relevantné odpovede ❤️
Môj syn má momentálne zlé obdobie, čo sa týka úplne všetkého, či už jedenia alebo vzdorovitého správania. Neviem do neho dostať žiaden proteín (mäso, syry, strukoviny, vajíčka...). Akonáhle mu to naservírujem jedlo, zje iba prílohu (cestoviny, ryžu, zemiaky...) ak vôbec. Robím, čo sa dá a snažím sa čo najviac vymýšľať jedlá, ale proste nejde to. A nie, môj syn neje počas dňa žiadne sladkosti, čokolády ani nepije sladké vody (aby ste mi tu nepísali, že je to určite tým, že chce sladké). Nečakám zázraky, ale myslím si, že každá mama chce pre svoje dieťa to najlepšie a poskúša všetko možné.
.
.
.
.
@anonym_a7360a @fortune - ďakujem vám za relevantné odpovede ❤️
@anonym_autor toto co popisujes je normalny vyvojovy milnik deti v tom veku (mam dve deti sucasne aj 2,5r dcerku), ked sa deti osamostatnuju, prichadza obdobie ja sam, testuje hranice, chce o sebe viac rozhodovat samo, zinzino som pri synovi uzivala alr ako pises, ziadne zazraky sa nediali, ja som skor kvoli imunite davala, dcere uz davam vyssie spomenuty mollers, zinzino mi pride fakt zbytocnepredrazeny, mam pocit ze sa tomu robi len zbytocne velka reklama

Ešte chcem dodať, že som mama na RD, čiže nemám záujem o žiadne polročné predplatné a neviem čo. Zaujímajú ma reálne skúsenosti a nie predajcovia. Prípadne odporúčte prosím nejakú alternatívu inej značky, ktorá je dobrá 🙂