icon

Skúsenosti s vyrážkami po užití Biseptolu?

patulaaa
Včera o 19:54

ahojte, dnes mi predpísala DR. biseptol pre malého ma 1 rok, asi do 3 hodín neviem presne sa celý osypal malé červené bodky po celom tele. Máte s tym niekto skúsenosť? čo s tým ďalšiu tabletku po 12 hodinach som mu nepodala. 😊 ďakujem

anonym_4d73ea
Včera o 19:55

Daj mu fenistil kvapky a zajtra volaj pediatricke

patulaaa
autor
Včera o 19:58
@anonym_4d73ea

Daj mu fenistil kvapky a zajtra volaj pediatricke

@anonym_4d73ea tie som podala, samozrejme že zavolám, stalo sa vám niečo podobné? Nemôže mu byť nič ine len tie vyrážky?

anonym_201e1e
Včera o 20:04

nejedol nieco kysle ? caj s citronom ? pomaranc ? alebo granulovany caj ?

patulaaa
autor
Včera o 20:05
@anonym_201e1e

nejedol nieco kysle ? caj s citronom ? pomaranc ? alebo granulovany caj ?

@anonym_201e1e nie, nemá rád nic citrusové a este nam vraveli, že pri lieku biseptol to ani jest nemá

anonym_201e1e
Včera o 20:08
@patulaaa

@anonym_201e1e nie, nemá rád nic citrusové a este nam vraveli, že pri lieku biseptol to ani jest nemá

@patulaaa ani vitamin C si nedavala ? vtedy sa zvykne dieta pri biseptole osypat ked zje popri tom nieco s obsahom kyseliny abskorbovej (kysle)

anonym_990bdf
Včera o 20:11

@patulaaa ani ovocne caje, davaju tam kys citronovu

zojazoja
Včera o 20:16

Tiez som sa raz vychádzala Biseptolu. Na tvari. Ako to prišlo, tak to aj odišlo.

kukulienka83
Včera o 20:54

@patulaaa ja som tiež na biseptol alergická od malička...nahlásiť dr, dá mu niečo iné a biseptol si zapíše ako alergia. V žiadnom prípade mu už ale ďalšiu dávku nepodavajte.

saxalendra
Včera o 21:54

@patulaaa ja mám tiež alergiu na biseptol od detstva. Mne sa to rozbehlo po pobyte vonku na slnku. Bola som v letnom tábore, lieky som mala brať na doliečenie ešte asi tri dni. Pri biseptole sa nesmie ísť na slnko. Postupne sa vyrážky zliali do fľakov a v strede začali blednúť. Z tábora ma brala záchranka do detskej nemocnice. Tam mi pichli injekciu. Do troch dní to zmizlo. Naozaj to netreba podceňovať.

lalenka33
Včera o 22:04

Aj ja som alergicka na Biseptol od detstva.

anonym_dbcdf5
Včera o 22:08

Sleduj ho ak je obsypany cely, aj cez noc. Ci sa to nehorsi, ci sa mu sobre dycha atd. Lebo ak je cele telo, moze to tak vyzerat aj vo vnutri. Ja som musela chodit na calciove infuzie.