Skúsenosti so sirupom Aerius pri žihľavke?
Ahojte maminky aké skúsenosti máte so sirupom Aerius?
Dr nám ho predpísala kôli opakujucej sa zihlavke z neznámeho dôvodu. Vôbec netuším z čoho malej sa toto (foto) robí.
Aké skúsenosti snim máte???
Máme ho užívať aspoň mesiac po 4ml dcérka má 6 rokov.

moji pouzivaju hned ako registrujem chorobu, alergologicka odporúča
@katkaseiner skôr ma zaujímajú vedľajšie ucinky nejaké.
@veronika1681995 akoze mala malo zihlavky a po sirupe este viac ci co?
@veronika1681995 malý ho užíval a všetko v pohode nemal žiadne vedľajšie účinky a zabral dosť rýchlo
Syn ho uziva uz vyse 2 rokov pravidelne, dlhodobo, nemal nikdy ziadne vedlajsie ucinky
preháňaš. normálny sirup na alergické prejavy..
@veronika1681995
Sirup na alergiu, dobre znasany, neuspava.... Ale ja osobne som bola upozornena dr., kedze moja mala ma problemy s refluxom (5 rokov) ze ak sa dlhodobo uziva moze to zhorsit reflux....
@veronika1681995 dcéra ho užívala dlhodobo. Nieje návykový, neuspava a nikdy nemala žiadne nežiaduce ucinky
@veronika1681995 Ahoj ja som tento sirup dávala svojmu 8m dieťaťu tiež mal také na teličku trápili sme sa dlho no ani ten sirup nezabral pretože mal zihlavku stále a nebolo to z jedla ale nakoniec s pracieho prášku . Nemenila ste Prášok? Môže to mať stoho pokiaľ nemá žiadnu potravinovú alergiu 🙂
@sasulka1111 nám sa zihlavka už 3x vrátila a absolútne neviem odsledovať že z čoho to je...už som zúfalá...na pár dní to prejde je pokoj a potom znova ....myslíte si že to prejde úplne ? Alebo čo ?
@veronika1681995 Skúste sa objednať na alergologiu podla toho zistíte ci ma na niečo alergiu a ak nebude mať tak to bude len s oblečenia alebo kozmetiky.

Nedôveruješ lekárke? Myslíš že nejaká účtovnícka tomu rozumie viac?
Aerius je základne antihistaminikum pre liečbe alergií, ale tuto info nájdeš aj v pribalovom letáku