Šnop Bratislava - skúsenosti so skoliotickým pobytom pre dieťa?
Ahojte máte niekto skúsenosti s týmto pobytom?
Dali by ste 6 ročné dieťa samé na letný hospitalizačný pobyt? Že bude 5.dní bez vás? Nikdy bez nás nikde nebola.
Myslíte si,že dieťa zvládne byť samo 5 dní v nemocnici? 😓 Majú zaujímavé programy každý deň,animátorov. Len si neviem predstaviť ako by zaspala každý deň,keď by sme neboli pri nej.
Ty si poznas dieta ale sestrocne chodia aj do SvP, aj do pobytovyh taborov, aj do kupelov na 21 dni
Moje deti tam boli 2-3x na dennom tabore. Minuly rok uz nechceli ist. Samu by som ju tam nedavala urcite. Ked tak vyskusajte denny tabor, neviem odkial ste, ale vsak mozte si spravit vylet na tyzden do BA. Ono v podstate gro aktivit bolo do tej 13:00, cvicenie, bazen a poobede uz len take hry s animatormi, mojich to moc nebavilo. Stazovali sa, ze si tam ani nenasli ziadnych kamaratov, lebo vacsina deti tam nonstop kukala do mobilov (co mali dovolene) a aj tie poobedne hry s animatormi sa mi zdali niekedy veku neprimerane, ked sa ma potom pytali na nevhodne slovicka, ktore tam poculi. Su tam v podstate v rovnakom termine velmi male deti s dost velkymi detmi spolu. Vekovo je to takto pomiesane a potom male deti pocuju aj co by nemali.
Mne tiez vadilo, ze ich vyhnali von na slnko cez obed, ked sa odporuca byt v tieni v takych horucavach. Zdovodnovali to, ze maju deti podelene po skupinkach a ked to na tu skupinku vyjde, tak musia ist von aj o 11:00-12:00 na slnko. Mojej dcere sa tam z toho jeden den spravilo zle a poobedie sme stravili na Kramaroch....takze sa mna by som tak male dieta urcite tam nenechala same cely tyzden.
ty vies aká je či ju chcete dať do tabora alebo nie... chodíme sem roky dcerá ma dokonca PAS a zvlada to super. tiez na pobytový. je tam dobre uz len preto ze su deti na 1 chodbe s personalom su tam sestricky nonstop a cely den tam maju animatorov ktory sa im venuju a robia program ak je tvoja dcera relativne samostatna, ze sa vie sama prezliect vybrat si oblecenie ciste zo skrine a nenosit 1 ponozky cely tyzden 🙂 kludne ju tam daj najde si kamaratky bude mat aktivity pohyb plavanie cvicenie ak mate problem s chrbticou nevahaj. druha dcera mi tam robi animatora uz par rokov. s detmi su na dennom pobyte az do vecera tusim az po veceri idu od deti prec takze skor zavazi ako samostatne dieta mas. ps. mozu mat pri sebe mobily, je tam wifi takze sa vie s vami aj spojit kazdy den 🙂

nie, sama to nedá. Možno by som išla s ňou - nejaký hotel?