icon

Som pozitívna s ťažkým priebehom a moje 5 mesačné dieťa má horúčky

kacicka1123
8. feb 2022

Prosim vas o pomoc ,svokrovci nam vzali babatko ku doktorke ,kedze mal zly moc ,trapia ho horucky uz druhy den ,tu ide o problem ze co ak nas poslu do nemocnice ,s manzelom sme pozitívny s ťazkým priebehom ,neschopný sa o malého poriadne postarať,taktiež mame horucky ,bolesti ,kŕče ...Jeden by to v nemocnici sám poriadne nezvládol ....Bude musiet jeden ist s malinkym na izbu? Strasne sa bojime ,kedze je nam coraz horsie ...

lucka_ke
8. feb 2022

nemocničný personál sa oňho v krajnom prípade postará, neboj sa, skoré uzdravenie

em4life
8. feb 2022

@kacicka1123 Skúste zavolať do nemocnice, že čo sa robí v takomto prípade. Dávajte na seba pozor, ak bude treba, do nemocnice choďte, aby ste včas dostali potrebnú liečbu. Veľmi držím palce.

jana005
8. feb 2022

@kacicka1123 5mesacne dieťa by som v živote nenechala samé v nemocnici. Teda ani staršie.
Veď nech s ním ide babka alebo dedko,ak to teda bude na nemocnicu

deedol
8. feb 2022

hlavne vsade povedzte, ze ste pozitivni, aj u maleho to moze byt covid, tak nech lekari vedia...

meluela
8. feb 2022

@kacicka1123 ak stari rodicia nie su rizikovi a su zaockovani tak by bolo super kebyze mozu ist oni s babatkom do nemocnice (alebo ktokolvek z rodiny sestra, brat, sesternica ..), nech tam ma aspon niekoho koho pozna a kto ho moze pritulit. V krajnom pripade sa tam o neho postaraju po fyzickej stranke, tak sa to aj vzdy robievalo kym lekari neprisli na to ze to nie je ideal, ale lepsie by bolo kebyze tam niekoho ma a aj personalu to ulahci. Skore uzdravenie zelam celej rodinke.

nikka055
8. feb 2022

@kacicka1123 bola som s malou v nenocnice ona tazky priebeh ja lahky, prve dni ma strasne bolela hlava a oci personal mi povedal ze ked sa mi zhorsi stav tak tam ostat nemôžem iba dieta, oni by sa o mna nestarali iba o malu

thoughtfulweirdo
8. feb 2022

Poprosila by som starého rodiča, aby šiel s dieťaťom. Personál vo väčšine nemocníc ledva stíha svoju prácu, nieto ešte navyše. Držím palce, aby sa vám čo najskôr polepšilo 🙏 a určite vyhľadajte covid ambulanciu aj vy s manželom, ak ste tak ešte nespravili, aby vám nastavili liečbu.

anna12399
8. feb 2022

Nenechala by som dieťa same v nemocnici aj keby by som sa mala plaziť po 4 pred sestričkami by som sa tvárila že som ok a mám len slabší priebeh. Ak nie uprosiť bábku dedka tetu kohokolvek

decembrovka77
8. feb 2022

@jana005 jasné a babka s dedkom to chytí tiež, super logika

jankapepe
8. feb 2022

@decembrovka77 už teraz sa starí rodičia starajú o dieťa ktoré ma horúčky a pozitívnych rodičov. Čiže na 99 % tiež covid. Takže do nemocnice kľudne s nim.

lucka_ke
8. feb 2022

@decembrovka77 čítala si, že už vzali dieťa k dr.? tak už je to asi jedno

gabika128
8. feb 2022

@kacicka1123 určite nenechávaj bábätko samé v nemocnici, ani väčšie dieťa. Tá starostlivost je tam naozaj chabá a nikto z personálu nebude mať čas starať sa o neho tak ako by potrebovalo. Ja som bola s malou v nemocnici so zápalom pľúc a to bolo stále inhalovanie, kyslikova terapia, kŕmenie, polohovacie a cvičenie na pľúca..... Fakt celodenná starostlivosť pre mňa. Keby tam bola malá sama tak skončí s preležaninami a cumlom v puse zalepenym leukoplastom.

jana005
8. feb 2022

@decembrovka77 a tvoja super logika nechať také malé dieťa samé v nemocnici

luccija
8. feb 2022

@kacicka1123 máte antibiotika?možno s dieťaťom nebude treba ísť do nemocnice, ak áno pôjde niekto iný.Ziadny strach aj, keď by muselo v nutnom prípade ísť samé postarajú sa neboj sa

portret7
8. feb 2022

@kacicka1123 samé dieťa do nemocnice určite nie, starí rodičia ak sú aj ockovani, tak ich imunitný systém nemusí v dostatočnej miere reagovať na ockovanie, idealne, ak máte v rodine pribuzneho vo Vašom veku a sú prekonaní v nedávnej minulosti, to by bol najvhodnejší adept na takúto situáciu. Držím palce🤗

simca06022011
8. feb 2022

@kacicka1123 musiet nebude musiet, ked som bola s dcerou boli tam deti aj bez doprovodov a bez problemov. Ostatne rieste cim skor, spytajte sa teda priamo lekarky. TO ze ma maly horucky a zly moc , neznamena ze pojde do nemocnice, hlavne klud a nerobte si este viac stresy. Deti mavaju vysoke horucky bezne 3-4dni, na "zly moc" predpokladam dali ATB. Horsie bude, ze moze maly dostat covid do toho od vas. Na ten ho testovali? (neviem ci sa babatka testuju...)

kacicka1123
autor
8. feb 2022

Dakujem za vsetky reakcie malinky ma covid s nami ,mame domacu liecbu ...

majkappp
8. feb 2022

@kacicka1123 pôjde babka, nebojte, bude dobre!