icon

Soor u 4-mesačného bábätka

20. nov 2022

prosím moje 4m má soor v ústach viete mi poradiť niečo čo vám pomohlo na to a dá sa to volne kúpiť bez predpisu? ..jasné že ked pôjdem k doktorovi poviem to a vypýtam niečo ale máme ešte 2 týždne do dalšej poradne a nechcem tam zbytočne ísť skôr medzi choré deti kvôli žabke v ústach

domi2101
20. nov 2022

Nam pomohla storočná fialova vodička. Odporučili nám ju priamo v lekárni 🙂

autor
20. nov 2022

@domi2101 dakujem to som čítala ale chcem sa vyhnúť tomu kedže sa bojím že teraz ked furt pchá ruky do úsť že bude komplet všetko fialové :D :D ...ako dlho ste ju používali než to zmizlo?

euka210
20. nov 2022

Ruzovy med

nika2303
21. nov 2022

Tinctura gingivalis pomohla nám ale ja som vytierala ústočká aj gázou namočenou v prevarenej vodičke s trochou sódy bikarbôny

domi2101
21. nov 2022

Áno, bolo všetko fialové 😂 našťastie len asi 2-3 dní a bol pokoj

autor
21. nov 2022

@domi2101 aha tak to celkom rýchlo to ba sa dalo možno zvládnuť :D ..len si to neviem velmi predstaviť kedže ruky stále v ústach, hračky, týmpádom aj oblečenie by bolo aj plachta aj všetko lebo stále slintá .... :D :D

kvietocek555
21. nov 2022

Fialová vodicka určite naj. Aj ja som sa toho bála...mal len fialové ustocka a prstiky. Inak mi nič nezafarbilo. Aj si kychol hodinu po natreti pusy a som už videla hrozné scenáre a nič nebolo fialové 😄 ale určite treba aj pritlačiť v ustockach.
My sme posielali 3x denne 2dni. A keď sa stratila komplet fialová farba z pusy, tak bolo všetko v poriadku.
My máme pravidelne, pretože máme reflux

autor
22. nov 2022

@kvietocek555 a ako rýchlo zmizla ta fialová z úst? 😀

kvietocek555
22. nov 2022

Úplne úplne asi 2 dní po poslednom podaní. Ale slabo farbila do tých 3hod od podania. Ja som sa toho bála ale je to ok a pomáha. Len fakt treba aj pritlačiť na jazýček.
Pre istotu som dávala drobcovi staršie oblecko.