Špinavé nohavičky u dievčatka: Príčiny a rady?
Dobrý deň, mám dcérku, ktorú máme v striedavej starostlivosti s bývalou partnerkou. Keď ju odovzdávam, má vždy čisté gaťky. Avšak, keď príde k nej, zhruba po hodine a pol mi bývalá pošle fotku, že sú špinavé, akoby sa pocikala.
Začal som ju sprchovať a dávať jej nové čisté gaťky tesne predtým, ako ide k nej, aby sa to nestávalo, ale situácia sa stále opakuje. Viete mi, prosím, poradiť, čo by mohlo byť príčinou? Už som naozaj v koncoch. (U lekára sme už boli.) Zaujímavé je , že celý ten čas čo je u mňa ich špinavé nemáva večer pred sprchováním
@patriktidus Nerozumiem preco by si to mal riesit a preco ti ex posiela tie fotky. Akoze ti vycita ze rano obliekas dcere spinave pradlo?
Nema dcera nejaky stres z toho ze ide spat k mame? Pravdupovediac ak jej takto pravidelne foti pradlo, tak z toho dcera urcite nie je nadsena.
Zober dieťa k pediatricke. Lebo ani srnka netuší čo tvoja ex má za plán
Mne to veru tiez príde, ze ex je chorá. Pokial ma dieta reálny problém, ex mi povie ze ju sprchuje a ma čisté pradlo, tak riešim dr. Nie obviňovali otca otca.
By som ex povedala že či chce spôsobovať stres vlastnému dieťaťu lebo si bude musieť vždy keď ju donesieš vyzliecť spodné prádlo aby videla že ty jej dávaš čisté? Druhá možnosť nastav jej zrkadlo a začni jej robiť to isté... Obzvlášť ak si bol u lekára a dieťa je v poriadku. Ešte môže mať dieťa stres že ide naspäť k matke a cvrkne jej po ceste
Riadne psycho... tiez by som miesto cirkusov s malou a gatkami, riesila rozhovor s matkou. Ci jej trosku nepreskakuje, a fakt sa moze malej stat ze uz sa jej cvrkne z matky.. ja si nepamatam, ze by som kedykolvek kontrolovala dcere nohavicky len tak a uz vobec nie pravidelne :D a posielala fotky nebodaj.
@patriktidus ah, je to strašne co to dieťa musí prežívať. Prečo dospelí svoje komplexy a nevysporiadanie sa s rozchodom musia prenášať na svoje deti. Vo vašom prípade si myslím ze to bude psychického pôvodu. A tiež dcére neprospieva ze tvoja ex jej fotí za každým gatky 🤦♀️ ved to je choré toto. Keď to nezačnete riešiť tak mala bude mať na milión percent následky z toho v dospelosti.
To je chore... asi by som jej pri odovzdavani poslala fotku so slovami:Odovzdavam ti dceru v cistych gatkach. Chuda dieta ma asi z tych presunov stres.
no keď ju prinesieš nech jej rovno pozrie gaťky, kým si ešte tam....mne to príde, že to robí ex s nejakým zámerom.....lebo aby si fotila špinavé nohavičky dieťaťa je choré....ok, pochopím ak by bolo dieťa pomočené, ale zrejme naráža na to, že jej nevymieňaš spodné prádlo....v tom prípade, by som jej doniesla aj neopraté použité nohavičky aby videlaž e dieťa má na sebe vymenené....
Tvoja ex je nejak zaťažená na nohavičky? Má ju prezliecť a poslať na záchod nie stresovať fotením ako úchyl.
@sense Tiez ma napadlo ze nech muz odfoti ciste nohavicky pred tym ako ide dceru odovzdat ako dokaz, ale potom som si uvedomila ze cele to fotenie nohaviciek je obrovsky zasah do sukromia toho dietata. Urcite by nebolo dobre aby aj otec zacal fotit pradlo.

@patriktidus a doverujes byvalej ze to nerobi zamerne? Uspinit ich moze aj ona.. 😳