Spôsobuje mlieko problémy s bruškom u bábätka?
Ahojte idem sa opýtať. Naša mala ma 5 týždňov, posledné večery ma dosť kritické ohladne bruska, predtým aj pekne spávala teraz ledva pospi cez deň( aj keď pospi tak predtým hukot za dvoch 🙈) , v noci spí (3h) ale je nepokojná stále mám z nej pocit že ju boli bruško. Niekedy ma svetlejšie “stavy” po pití mlieka niekedy to je des ako dnes. Dávala som jej mlieko pred spaním a trikrát potiahla a plač, zase trikrát potiahla a plač a sťahovala nožičky akoby od bolesti bruska. Skúsila som jej zaviesť raktalnu trubičku, nič nepovolilo ale mala som pocit že je kludnejsia. Mlieko ani moc nepila, ale s dudlom sa vie ukľudniť aj keď ju sem tam chytí že začne krcit nožičkami a plakať.
Toto cele sa deje občas, predtým dávku co mala tak úplne pohode. Myslite že je to mliekom ?
@adka897 ďakujem 🙂 snad zaberie niečo
Mozes skusit aj krem pupik 🙂)
Do 3 mesiacov má problem s bruškom takmer každé bábo, keďže im dozrieva tráviaca sústava 🙂 potom by sa to už malo zlepšiť.
@adka897 tým sa natierame každý večer 😊
@lenka098123 no veď tiež sa ukludnujem už len tým asi 🥲

Moja mala problem z bruskom do 3mesiacov . To bolo placu… pomahali nam kvapky baby calm alebo sab simplex 🙂