Srvbenie telíčka dvojročného syna
Ahojte mamičky chcela by som sa spýtať či mi neviete niektorá poradiť. Môj malý onedlho (v októbri ) bude mať dva roky. Už ale štvrtý deň ho svrbí telíčko , hlavne čosi škriabe je chrbátik bruško a niekedy ručičky. Telíčko má čisté nemá žiadne fľaky , štípance a podobne . Neviem čím to môže byť že ho to tak svrbí niekedy ho to svrbí tak že mi začne poplakavať. Svrbí ho to či má alebo nemá na sebe príklad tričko . Už neviem vôbec čím to môže byť keď ma úplne čistučké ,hladučke telíčko.
Ďakujem v za každú radu. 🙂😘
@hazelgracegus nemyslím si nemenila som ...vyhadzany ani nič nieje ,suchú pokožku tiež nemá ... Doteraz nemal problém s ničím ani s práškom ani avivazou
Nemenila si kozmetiku?
@hazelgracegus nie , no len taký prášok to je taký rozpustný na kakanie ale to už berie dlho .
@gdpr vôbec stále používam všetko to isté , nemením nič ...
@dadinka1311 preto mi to nejde do hlavy čo ho môže kusat
@hazelgracegus nechápem tomu sama . Doma mám každý deň upratane umyta zem povysavane prach utreti tak nechápem s coho by to mohol mať .. rozmýšľam ísť k doktorke len bude namna pozerať ako na debila že nič tam nemá a prídem k nim s hlúposťou ( viete niektorý doktori taký sú ).
@hazelgracegus napísala som sestričke som zvedavá čo mi na to napíše . Čo mi poradí. Ale myslím že mi napíše aby som mu dala len fenistil 🤦
@dadinka1311 mne sa tak mala skrabala,ked pojedla vela sladkosti(čokoládu) boli to Vianoce,vtedy je to náročne ustriehnut.
Myslím že by to mohla byť aj intolerancia na niektoré potraviny. Mňa rok a pol svrbelo celé telo, žiadne vyrážky a nakoniec mi zistili že mám intoleranciu na potraviny.