icon

Sťahovanie predkožky u dvojročného dieťaťa

7. feb 2026

Ahojte žienky, prosim Vas synovi ide stiahnuť predkožka dost tazko, ak sa sprchujeme ráno a že ma stoporeny tak mu to nejde vobec. Upravi sa to este ci riesit s dr ? Bude mat dva roky

pr85
7. feb 2026

@anonym_autor A koľko rokov má tvoj syn? Lebo ak je pubertiak, tak mu to určite nepôjde stiahnuť. Asi jediné riešenie bude obriezka. Ver mi, o čom hovorím. Aktuálne to riešim.

autor
7. feb 2026
@pr85

@anonym_autor A koľko rokov má tvoj syn? Lebo ak je pubertiak, tak mu to určite nepôjde stiahnuť. Asi jediné riešenie bude obriezka. Ver mi, o čom hovorím. Aktuálne to riešim.

@pr85 pisem ze bude mat dva roky

euka210
7. feb 2026

@anonym_autor 100x ta ista otazka. Min.do 6r sa to voobec neriesi...to mam od nasej detskej dr.

pr85
7. feb 2026
@anonym_autor

@pr85 pisem ze bude mat dva roky

@anonym_autor OK. Tak to by sa malo vyriešiť samo. Nič nesťahuje a všetko nechaj tak. Ani môjmu 1 mesačnému synovi sa predkožka nedá stiahnuť a je to OK.

anonym_b1ad52
8. feb 2026

@anonym_autor Vôbec to nerieš. Nechaj to na neho, on si to potom stiahne sám. Keby sa to zapálilo, vtedy treba riešiť. Kľudne to môže mať zrastené aj do veku 5-7 rokov.

anonym_14ddf9
8. feb 2026

@anonym_autor hej určite.. Zase ďalší honimír, čo zakladá témy

anonym_ec1ddb
8. feb 2026

Na kieho oného ideš 2 ročnému sťahovať predložku? Veď ho len umyvaj. Pokiaľ nemá žiadne problémy nerieš.

autor
13. feb 2026
@anonym_ec1ddb

Na kieho oného ideš 2 ročnému sťahovať predložku? Veď ho len umyvaj. Pokiaľ nemá žiadne problémy nerieš.

@euka210
@anonym_14ddf9
@anonym_ec1ddb nám to tak kázala naša dr že po kupani, pardon dlho som tu nebola boli deti choré. Ešte mi vysvetľovala ako že az kym to nebude uplne dole , ze ak by to išlo ťažšie mam kupit pinda mast sa to vola. A vy mi píšete ze nestahovat tak neviem teraz ze co robit , alebo skor nerobiť.

gvenduska
3. mar 2026
@euka210

@anonym_autor 100x ta ista otazka. Min.do 6r sa to voobec neriesi...to mam od nasej detskej dr.

@euka210 môj má 4roky a naša doktorka bola zhrozenie že sa to už malo dávno riešiť
Aj urológ povedal že radšej teraz ako neskôr keď bude starší

gvenduska
3. mar 2026

Môj s tým mal problem
Ako 2rocny sme boli povedal nám že keď sa odplienkuje sa to bude riešiť
Ako 4rocny po prehliadke nás doktorka poslala k urológii
Urológ to pozrel mal zlepence po lete sme tam išli pekne mu to stiahol dostali sme framikoin a o týždeň mu to krásne išlo

anonym_3a1f5f
3. mar 2026

@anonym_autor určite mu to nestahuj keď má akurát stoporeny. V pokoji keď je len pokial mu to ide ľahko. A takto treba každý deň, aby sa mu predkožka natiahla.
To že do 6 rokov čakať je somarina. Prvý syn mal v 2 rokoch fimozu, dali nám krém to povolilo ale mal predkozku ešte prilepenu na zaludi. Dr stiahol. Dva dni stipalo a bolo po probléme. Samozrejme musela som každý deň skoro rok poctivo sťahovať aby mala predkožka správnu pružnosť.
Druhý syn už som na nič nečakala v 2 rokoch taktiež prilepená predkožka smer Dr. Stiahol 2 dni stipkania tu už bola pružnejšia predkožka.
Obaja ani len netušia že by sa im s pindom niečo robilo.
Každá tu čaká do 6 rokov a potom musia deti rezať.

gvenduska
3. mar 2026
@anonym_3a1f5f

@anonym_autor určite mu to nestahuj keď má akurát stoporeny. V pokoji keď je len pokial mu to ide ľahko. A takto treba každý deň, aby sa mu predkožka natiahla.
To že do 6 rokov čakať je somarina. Prvý syn mal v 2 rokoch fimozu, dali nám krém to povolilo ale mal predkozku ešte prilepenu na zaludi. Dr stiahol. Dva dni stipalo a bolo po probléme. Samozrejme musela som každý deň skoro rok poctivo sťahovať aby mala predkožka správnu pružnosť.
Druhý syn už som na nič nečakala v 2 rokoch taktiež prilepená predkožka smer Dr. Stiahol 2 dni stipkania tu už bola pružnejšia predkožka.

@anonym_3a1f5f presne tak čakať je najhorsie čo môže byt
Presne ísť k doktorovi stiahnuť bude trosku bolieť stipat nám ešte dal framikoin stiahli natreli a za týždeň bolo všetko ok

anonym_3a1f5f
3. mar 2026
@gvenduska

Presne ísť k doktorovi stiahnuť bude trosku bolieť stipat nám ešte dal framikoin stiahli natreli a za týždeň bolo všetko ok

@gvenduska no konečne po dlhej dobre ďalšia racionálne rozmýšľajúca zena. 👏

anonym_a548b1
3. mar 2026
@gvenduska

@gvenduska A čo obriezka? Tá môže všetko vyriešiť.

euka210
3. mar 2026
@gvenduska

@euka210 môj má 4roky a naša doktorka bola zhrozenie že sa to už malo dávno riešiť
Aj urológ povedal že radšej teraz ako neskôr keď bude starší

@gvenduska nasa hovorila, ze ok na 6r. Neslo to dokonalo, ale zase nie ze uplne zrastene.

euka210
3. mar 2026
@anonym_3a1f5f

@anonym_3a1f5f to je nazor pediatricky ze do 6r, nie ze zeny si to vycucaju z prsta...ale aj kazdy dr.je iny...

anonym_3a1f5f
4. mar 2026
@euka210

@anonym_3a1f5f to je nazor pediatricky ze do 6r, nie ze zeny si to vycucaju z prsta...ale aj kazdy dr.je iny...

@euka210 hej názory doktorov sa menia. Ja som dala na ten z roku 1984 kedy každá/y toto riešil že proste dieťa do roka do dvoch by malo mat tento úkon za sebou.
Pri prvom synovi som nevedela ako na to, prú druhom som už proste nezahalala.
Teraz každá mamička čaká lebo jej tak povie Dr ak náhodou počuje nejakú mamičku so synom ze necakat tak to ignoruje. A z každej strany chodia chlapci na zákroky lebo je to už nezvratne.

gvenduska
5. mar 2026
@anonym_a548b1

@gvenduska A čo obriezka? Tá môže všetko vyriešiť.

@anonym_a548b1 nech sa páči môžte ale ak mu chcete spôsobiť trauma nech sa páči
Nám tak povedal urológ
Radšej som to riešila skôr a nebolo to take strašne
Aj sam urológ povedal že je to lepšie skôr keď si to nepamätá ako keď bude starší a bude si to uvedomovať skôr
100 ľudí 100 chuti
Ale ja prikladám na dieťa

gvenduska
5. mar 2026
@euka210

@gvenduska nasa hovorila, ze ok na 6r. Neslo to dokonalo, ale zase nie ze uplne zrastene.

@euka210 každý doktor inak
Ale ja by som išla k urológii a ten vám povie čo ďalej
Ale nečakala by som nech mu to on stiahne lepence povolia dostanem framikoin a bude dobre ako čakať a potom bude musieť ísť pod nôž

anonym_a548b1
5. mar 2026
@gvenduska

@anonym_a548b1 nech sa páči môžte ale ak mu chcete spôsobiť trauma nech sa páči
Nám tak povedal urológ
Radšej som to riešila skôr a nebolo to take strašne
Aj sam urológ povedal že je to lepšie skôr keď si to nepamätá ako keď bude starší a bude si to uvedomovať skôr
100 ľudí 100 chuti
Ale ja prikladám na dieťa

@gvenduska Preco by si mu spôsobila traumu? Na svete sú milióny chlapcov, ktorí sú obrezani. A nemajú žiadnu traumu. A lepšie to spraviť teraz, keď je menší a nepamätá si to, ako keď je starší.