Starostlivosť o predkožku po pretiahnutí
Ahojte, nevedela som najsť diskusiu, ktorá by hovorila o tom, čo treba robiť s predkožkou po pretiahnutí.
Nemyslím teste po tom ale tak celkovo. Pretahujete chlapcom pravdaze jemnucko aj po prvom pretiahnutí? Nam dal v 1.5 roku doktor masticku, jemno sme robili hore dole, vzdy 10 min po natreti,po 3 tyzdnoch uplne v pohode bez placu stresu a nervov sa nam to podarilo. No a teraz tak kazdy 2-3 den po kupani pretiahnem, 1-2 krat. Maly je v pohode neplace, neboli ide to lahucko. Len moja otazka je: robite to aj vy tak? Ze aj po " prvotnom" pretiahnuti este tak pravidelne pretahujete? A mamicky so starsimi chalanmi, dokedy ste mu s tym " pomahali" a odkedy ste to nechali len na neho? Dakujem za rady a skusenosti
No tak ako udrzujes hygienu ty. Vzdy ked ho kupeš, treba pretiahnut a oplachnut vodou bez mydla. Ked sa zacne kupat sam, tak ho to naucit, ze to treba pri kupani robit.
Davat casto repik, tym sa to vyborne zahoji a urcite dbat na to, aby sa to opat nezlepilo. Nam sa to stalo, aj ked som mu to uvolnila ja, za pomoci slezu a opat, aj ked hygiena bola maximalna sa to zlepilo, ale nie uz tak velmi a potom uz to bolo ok
@petite13 môj mal s tým veľké problémy cca od 2r,nepomáhalo fakt nič,už nemohol ani močiť,tak strhli nasilu-uz nikdy viac,ja krava 🤦 no a do mesiaca prirástlo znova.Zmenili sme aj pediatricku,ta to nechala,že na prírodu,močiť mohol,a aj tak mi nedovolil po tom všetkom ani sa v kupelke priblížiť.Do cca 5r sa dalo stiahnuť len tak aby sa nepovedalo.Naucil sa sám,neviem čo vlastne v sprche stváral 🙂ale už je puberťák a všetko je v poriadku.Nam bohužiaľ nepomohli žiadne krémy ani babské recepty ani totálna hygiena,proste vyrástol.Obcas sa ho manžel spýta,či je to o.k a ako sa má starať.No tvoj je asi ešte malinkatý