icon

Sťažené dýchanie a dýchanie ústami počas spánku

helenanovakova
4. júl 2016

dvojročné dieťa v poslednej dobe pri dýchaní akoby fučí, skrátka počuť jeho dýchanie a počas spánku dýcha ústami. máte skúsenosť s takýmto zdravotným problémom? ďakujem

lauricka
4. júl 2016

chodte na ORL, moze mat zvacsene mandle alebo ine problemy, pripadne alergologia

januliku
4. júl 2016

Nema plny nos alebo zatekajuci soplik ?

zlatino9
Odpoveď bola odstránená
helenanovakova
autor
5. júl 2016

@zlatino9 aké vyšetrenia mu robili? akú mal nasadenú liečbu?

evko1
5. júl 2016

Naša to má s posúval si nás alergolog a ORL.Z acala som jej dávať homeopatické kvapky lymphomyosot a v priebehu dvoch týždňov sa má lepšie.Dycha nosom už a nechrape

marca12
5. júl 2016

@zlatino9 ako to riesila? Mam podobny problem,nemozem dychat nosom,citim,ze mi tam nieco puchne. Orl mi robil rontgen a nasadil antibiotika,ale podla mna cele zle,nepomohli ani jedny,tak som sa na to vybodla a hladam nejake info

helenanovakova
autor
5. júl 2016

@evko1 super, ďakujem za radu, vyskúšam ich. radšej ako chodiť po lekároch

zlatino9
Odpoveď bola odstránená
zlatino9
Odpoveď bola odstránená
anjelik2509
5. júl 2016

naša, ale 5 ročná v noci ťažko dýchala, chrápala, nosnú mandľu mala veľmi veľkú, nebolo vraj o čom, či vybrať alebo nie.... Samozrejme, skúšala som aj alternatívy, ale nepomohlo nič, až vybratie....

evko1
6. júl 2016

@helenanovakova presne tak.
My sme už hrali mnoho sirupov proti alergii, ATB......všetko mozneeee aj nemozneee a momentálne fungujeme iba s týmto a pomohlo
Držím palce aj Vám😉

oliverus
10. sep 2023

@evko1 ahoj. Prosim Ta, v letaku lymphomyosot sa pise, ze nie su vhodne pre deti. Ake davkovanie si davala? Ako to hodnotis s odstupom casu? Pomohli jej tie kvapky? Dakujem za radu 🙂