Štípance na koži počas dovolenky v Tunisku
Ahojte dcérka má po chrbátiku a ruke take štípance alebo neviem čo to môže byt čo si myslite ako to vyzerá z čoho myslite ? Mali vaše deti niečo podobne ? sme momentálne 7 deň v Tunisku. Má to cca 2-3 dni.

vyzera to ako agresivny stipanec. Svrbi ju to ? Alebo boli ? Daj jej na noc antihistaminika a potieraj aj kludne alpou ak nemas fenistil. Dcere na taketo velke stipance zaberala ichtiova mast tak urcite tam budu mat nieco podobne.
vyzera to ako agresivny stipanec. Svrbi ju to ? Alebo boli ? Daj jej na noc antihistaminika a potieraj aj kludne alpou ak nemas fenistil. Dcere na taketo velke stipance zaberala ichtiova mast tak urcite tam budu mat nieco podobne.
@zuzikak ahaa no má rok tak mi nevie povedať či boli alebo stipe takze neviem ale určite to vyzerá ako veľký štípance či už na chrbatiku alebo rucicke
@zuzikak ahaa no má rok tak mi nevie povedať či boli alebo stipe takze neviem ale určite to vyzerá ako veľký štípance či už na chrbatiku alebo rucicke
@evahunkova15 skus ten Fenistil.
ozaj, moja dcera mavala nieco podobne ked bola malinka, ale vyskocilo jej to a za 2-3hod zmizlo. to mala toho podstatne viac.
cize aj take neico moze byt.
Moj syn mal tak cele nohy dostipane od komarov
Syn mal na Korfu takéto štípance po celom tele, som mu to zvesela natierala Fenistilom, nakoniec sme išli k dr. a on ma upozornil, že po natretí Fenistilom by sa nemalo ísť na slnko, predpísal mi inú masť a kvapky, do troch dní nebola ani stopa po štípancoch....večer isto repelent....
Syn mal na Korfu takéto štípance po celom tele, som mu to zvesela natierala Fenistilom, nakoniec sme išli k dr. a on ma upozornil, že po natretí Fenistilom by sa nemalo ísť na slnko, predpísal mi inú masť a kvapky, do troch dní nebola ani stopa po štípancoch....večer isto repelent....
@chiarisimo Ano chápem určite Ano no teraz o 3;00 vlastne budeme odchádzať ráno a chcem ísť premiérovu doktorke pretože má to take zvláštne samé bodky po tom veľkom štípanci….. ( neviem či to na tejto foto vidno)

jedno leto, ked sme boli decka boli mimoriadne agresivne komare. moj bracho mal viac ako 30 takychto stipancov.
netvrdim, ez je to vslovene komar,a le vyzera to veru ako stipanec.