Stolica 5,5-mesačného dieťaťa
Baby čo myslíte? Plne kojeny syn, 5,5 mesiaca. Vysadila som BKM, vajíčka, kuracie atď.. Stále to má takéto naťahovacie, lepkavé, asi hlienovyte. Ja už ani neviem ako má také normálne hovienko vyzerať. Niekedy je to hustejšie niekedy nie. Lekár mu nechce spraviť testy na alergiu. Vraj je ešte malý.
Ja mám síce len masačné bábätko tak veľa neviem, ale moja má tiež niekedy takéto riedke a niekedy také viacej husté ako pasta 🤷 Tiež iba kojím
Normálne. Ukážkové.
Krvné testy aj tak nie sú vypovedné, na dg sa používa eliminačný test, čo ty práve robíš. Má aj nejaké ťažkosti objektívne ci sa ti iba stolica nezdá?
@alisaela iné ťažkosti nemá, je veselý, usmievavý. Len tá stolica sa mi nezdala, niekedy je to viac husté a naťahovacie ako sopel. Je to moje prvé bábo tak neviem či to také môže byť.
Ďakujem za upokojenie baby. Ja som myslela že stolica by sa nemala vôbec tak "ťahať".
Kľudne začni normále jesť, môžeš si ty sama pridať do stravy probiotiká, vlákninu tiež.
O mesiac začnete s prikrmovanim tak zas bude hovienko iné.
Veľa zdravia ❤️🍀
Je to normalne
moja dcera ma alergiu na vajca a asi aj nakravsku bielkovinu, stolicu mala najprv krasnu prazenickovu s bodkami krvicky, vysadila som komplet mlieko a mliecne vyrobky - bez efektu - stolica sa nam horsila - mala ju ako kecup - vsetky vysledky negativne - aj na alergie - usmievava, stastna, priberala pekne - potom som vysadila vajicka a za tri dni stolica bez krvicky, avsak ma ju stale hlienovitu - riedku - mame presne 5,5 mesiaca - od 5 sme zaviedli aj prikmry aby kusok stolica zhustla, mne dr. povedala ze na konzistencii az tak nezalezi - ide o farbu a ta ma byt zlatozlta ;) tak verim ze je to OK - samozrejme kojime sa 🙂 ked mozem poslat aj fotky kaku do ss 🙂

Podľa mňa stolica vyzerá úplne zdravo.ako kojeneho dietata.. keď bude papať viac a viac normálnu stravu tak sa bude postupne meniť.. hlieny v stolici sú normálne..