icon

Stolica u 2,5-ročného dieťaťa len v noci: čo robiť?

simaa111
30. sep 2024

Zdravim. Maly cca tyzden vykonáva stolicu iba v noci, (cez deň prestal vykonávať velku potrebu) ktorá nieje uplne ze riedka skor kasovita. Stretli ste sa s tym niektorá? Nerada by dom ho ťahala po lekároch, samozrejme ak to nebude nevyhnutne. Ďakujem

ovaaa
30. sep 2024

@simaa111 Ty ideš k lekárovi, keď máš stolicu iný čas? K lekárovi sa chodí, keď stolica vôbec nie je a trvá to dlhšie. Veď zase kľud! Pokiaľ ju má je jedno kedy...hoc aj v noci.

andreatytler
1. okt 2024

@simaa111 Potrebujes trochu upravit jedalnicek. Ake jedlo mu sposobi ze pojde na zachod? Napriklad u nas po vlockach, mal stolicu tak do 1-2 hodin. Po jablku tak do 6 hodin. Takze som jeden cas prestala davat ovocie na olovrant, lebo to akurat vychadalo ze kakal v noci. Davala som bud rano, alebo pred spanim.
Toto skutocne nie je dovod na doktora ak je stolica pravidelna a viac menej nemenna konzistencia.

simsalabim
1. okt 2024

Ja som mala kasovitu stolicu v noci/nad ranom vtedy, ked som mala SIBO. Normalne ma to zobudilo. Ak nahodou nie, tak som rano musela ist na wc v momente, ako som sa posadila. Ale ci taketo deticky maju SIBO, netusim.

kitycat
1. okt 2024

Povedala by som, ze sa mu len zmenili bio hodiny na kakanie 😀 to sa zase posunie, k doktorovi s tym netreba ist, co by aj spravil?