icon

Stretli ste sa s baktériou Proteus Mirrabilis?

marianna14980
2. mar 2013

Dcérka je od 12/2012 stále chorá.Má stále teploty.Lekárka nám dá len nejaké sirupy,antibiotiká jej nechce dať.Tak som si dala vyšetriť jej môč a zistili mi túto baktériu.

myer
2. mar 2013

bakteria crevneho traktu, ktora sa jej dostala do mocovych ciest, treba preliecit

desszi
2. mar 2013

Proteus mirabilis je bakteria, ktora sa za normalnych okolnosti vyskytuje v crevnom trakte, patri medzi tzv. enterobakterie. Ak sa vsak presunie do mocovych ciest moze sposobovat infekcie mocovych ciest. Dostat sa tam moze hlavne ked sa nespravne utiera rituska (treba od susky smerom k zadocku, aby sa stolica nedostala tam, kam nema). Vacsinou sposobuju len mierne infekcie mocovych ciest, ktore sa mozu prejavovat castym mocenim, mierne teploty, bolesti podbruska.... Horsie je ked sa zapal presunie vyssie smerom na oblicky. Povedz lekarke ze aky mala dcerka nalez. Nech sa podla toho riadi.

mimuska7
4. mar 2013

moja mala ju tiez mala, je to crevna bakteria a tak ako baby pisu sposobuje infekty mocovych ciest a u dievcatiek aj zapaly v posve a vytoky aj u malich deti. Aj my sme ju mali tam, z vyteru sa potvrdila. Detska gyn. dok. nám ju preliečila lokalnymi gyn. antibiotikami a zatial máme pokoj. V močovych cestach sme mavali E-coli, lebo mala máva tvrdú stolicu a tieto crevne hnusoby dokazu prejst aj cez stenu creva.

lenika25
4. máj 2016

Zdravim,tena je dice stavdia ale predsa skusim.je logicke ze pri hygiene dievcat je to zlozitejsie.mozete mi potom vysvetlit ako to mohol dostat moj syn.ma 5r, basßi mu to len nedavno, predtym sme mali helikobaktera a kopec dalsieho zleho. Hnacky, zvaranie pri zlej strave, caste hospitalizacie na dehydrataciu.. :(