Štvorročná dcéra má vnútorný hemeroid
26. jún 2021
Dobrý deň chcela som sa opýtať či tu máte niekto skúsenosť že tak male dieťa môže mať hemeroid ? Už týždeň ked moja dcéra kaka tak v záchode ani na gatkach nemá krv ale vždy keď ju utrem ma na toaletaku krv nie veľa ale ma tak sme išli k doktorke a ta nám povedala ze to ma prasklinku a ze ma veľa pit a po každej stolici mam ju umyť to robíme. Ale dnes ráno ked som ju išla utrieť po veľkej ešte potlačila a niečo vyšlo a ked netlačila sa to skovalo dnu máte prosím niekto skúsenosť prosím ak ano napíšete mi čo to môže byt?dakujem vám vopred . mám aj fotku ak by napísal niekto do súkromnej spravy by som to poslala ako to vyzerá dakujem za rady .
@janka_smile veľmi krasne vám ďakujem za odpoveď ano pôjdeme doktorke 🙂
@monika219 nieje začo 🥰

No môže to byť hemoroid. Teraz musíte hlavne zmäkčiť stolicu, aby ju to nebolelo keď bude kakať a nespravila si tak v hlavičke blok do budúcna. Potom by vám mohla stolicu zadržiavať a mali by ste väčšie opletačky ako jeden hemoroid.
A určite by som s ňou v pondelok zašla k lekárovi, aby sa na to pozrel a dal nejakú mastičku alebo čípok na vyliečenie 🙂
Hlavne nerobiť pred dcérkou paniku, aby sa naozaj nezľakla a nebála sa potom kakať 🙃