Sú to kiahne?
Su toto kiahne?
Kiahne majú malú bielu hlavičku. Na tej prvej foto to vyzerá skôr ako ružienka
Podľa mňa kiahne
Podľa mňa kiahne. Do 2 dní to riadne prepukne. Potom uvidíte
@lenka1209 presne tak ako pise pani nado mnou, uz aj zajtra budete vidiet ci to je ono. My sme takto mali 3x plany poplach co som vahala ci su to kiahne. Ale ked to prislo naozaj, tak rano mala dcera zvysenu teplotu a tie pluzgiere sa rozsirovali velmi rychlo nebolo ich ani zdaleka 5 ks ale niekolko stoviek.
@lenka1209 no..neviem, my sme aktualne po vylieceni kiahni a teda urcite sa to tak rychlo nestahovalo
@ladybug138 ved toto ma dako odradza 🤔 u sme u dr. Ako na hodinach klavira uz mi je az trapne tam zase ist
@nikka055 preto som velmi na pochybach lebo rano som volala dr.ze v nedelu poobede sa mu to vyhodilo mal ich asi 15 ale s tym ze iba 3 taketo akoby zapelene a zdalo sa mi zw su jemne aj naliate tak mi sestricka povedala ze mi mailom posle pre syna pn do skoly a ze ked bude teplota tak paralen a ze natierat na svrbenie fenistil poslali pn ja som obratom poslala par fotiek a neodpisali po natreti mu to pekne stiahlo a nenalialo sa vela a ani neprasklo iba ruzove zostalo...a dnes som novy nasla akoby na lytkuto je ta posledna foto hore ked to chytim boli ho to ale nesvrbi 🙈🤷♀️ ucitelka sa pytala ci kiahne ja ze asi hej ale dr.ho nevidel asi kvoli detom v skole aj ked moj minuku tyzdennod utorka marodoval bol chory teploty a kasel tak netusim teraz ci s nim.. nechcem zbytocne provokovat a nakazit pol ambulancie ale zase by som rada vedela ci tonozaj su kiahne bo nie
@nikka055 plus...mamina mi vravela ze ona s krsnou mali iba okolo 10 pupakov ze oni si mysleli ze ich cosi doma dostipalo az ked som ja k tyzden dostala ako 2 mesacna kiahne a som mala iba na hlave 200 tak vedeli ze to boli kiahne ...a ani ich uz nikdy viac nechytili a to mali ich deti a aj sa stretavli a ludi co ich mali tak noo zevraj dakto ma aj takyto ozaj lahucky priebeh 🤷♀️
@katie253 faaakt? Ty kokos noo mna to tiez napadlo boli sme u svagriny a tam 2 psy a decka sa s nimi stale mojkali a no dufam ze sme si cosi nedoniesli ako darcek dnes som mladsiemu nasla toto aleeee zase nema to pokope iba tu ...a po celom tele iba tak odseba ...a ked sme boli pri psoch to je uz davnejsie od 3.1 sme uz od nich prec bolo by divne ze az teraz cosi netusim
@martul akurat som so sebou na kontrole v nemocke som si krpca pofotila a po ceste naspet sa u neho stavim ( u detskeho) a ukazem to sestricke co si o tom mysli pripadne ked si ani ina nebude ista nech mi teda spravi termin nech to vidi lekar...pripadne nech ho nechaju teda doma tento tyzden a ale o mesiac na krv ci ma protilatky ...uvidime co povedia

@lenka1209 podla mna ano.