icon

Sú to kiahne alebo molusky?

beatrice1111
26. jan 2026

Ahojte, neviete čo to môže byt?
zajtra samozrejme volám doktorke, len či nahodou neviete. Ma to na kolenách a dlane a prsty.

petamich
26. jan 2026

Podla mna ani jedno a je to 7. choroba, ruky/nohy/usta. Je charakteristicka vysypom na dlaniach a chodidlach a pripadne okolo ust. A potom este na nohach. Nemalo dieta vyssie horucky par dni dozadu?

anonym_728765
26. jan 2026

ani kiahne ani molusky, tiez sa priklanam k viroze.....

beatrice1111
autor
26. jan 2026
@petamich

Podla mna ani jedno a je to 7. choroba, ruky/nohy/usta. Je charakteristicka vysypom na dlaniach a chodidlach a pripadne okolo ust. A potom este na nohach. Nemalo dieta vyssie horucky par dni dozadu?

@petamich
Nie nemalo nic

beatrice1111
autor
26. jan 2026
@petamich

@petamich pozrela som aj chodidla aj ústa a ma to aj tam aj tam
Ďakujem! 🥰

petamich
26. jan 2026
@beatrice1111

@petamich pozrela som aj chodidla aj ústa a ma to aj tam aj tam
Ďakujem! 🥰

@beatrice1111 ta 7. sa da relativne dobre identifikovat prave vdaka tym specifickym miestam vysypu, pozor fakt vysoko infekcna 🙂 ja som to chytila od nasho maleho 😅

beatrice1111
autor
26. jan 2026
@petamich

@beatrice1111 ta 7. sa da relativne dobre identifikovat prave vdaka tym specifickym miestam vysypu, pozor fakt vysoko infekcna 🙂 ja som to chytila od nasho maleho 😅

@petamich
Ja som sa len zľakla lebo po chrípke tyzden v škôlke a prišla s týmto a vedela som že mali molusky tak hneď som si myslela že buď to alebo kiahne 😂
Treba na to niečo davat?
Nemá ani teplotu nic len tie vyrazky

petamich
26. jan 2026
@beatrice1111

@petamich
Ja som sa len zľakla lebo po chrípke tyzden v škôlke a prišla s týmto a vedela som že mali molusky tak hneď som si myslela že buď to alebo kiahne 😂
Treba na to niečo davat?
Nemá ani teplotu nic len tie vyrazky

@beatrice1111 och radsej toto ako molusky 😬 nasho to nesvrbelo, takze ako prislo tak odislo, ak by svrbelo tak Fenistil kvapky, pripadne zinkovu mast na vyrazky a ak by bola horucka tak antipyretika aspon tak nam vravela lekarka. Drzte sa!

nevenka
26. jan 2026
@petamich

@beatrice1111 och radsej toto ako molusky 😬 nasho to nesvrbelo, takze ako prislo tak odislo, ak by svrbelo tak Fenistil kvapky, pripadne zinkovu mast na vyrazky a ak by bola horucka tak antipyretika aspon tak nam vravela lekarka. Drzte sa!

@petamich s moluskami sa trapime s 2 detmi uz vyse 1,5 roka 🫣

beatrice1111
autor
26. jan 2026
@petamich

@petamich
Ďakujem ešte raz!❤️

petamich
26. jan 2026
@nevenka

@nevenka ved toto, my sme sa toho nastastie zbavili rychlejsie ako vy ale je to pliaga tie molusky, hlavne ak ma dieta slabsiu imunitu, stale sa to vracia....drzim silne paste, aby ste sa toho zbavili!

lucia2603
27. jan 2026
@nevenka

@nevenka dobry vecer,nedavno som pisala prspevok o moluskach,moji to mali obaja a za 3.5 mesiaca aom oboch vyliecila