icon

Sú to kiahne alebo molusky?

beatrice1111
Dnes o 16:49

Ahojte, neviete čo to môže byt?
zajtra samozrejme volám doktorke, len či nahodou neviete. Ma to na kolenách a dlane a prsty.

petamich
Dnes o 18:00

Podla mna ani jedno a je to 7. choroba, ruky/nohy/usta. Je charakteristicka vysypom na dlaniach a chodidlach a pripadne okolo ust. A potom este na nohach. Nemalo dieta vyssie horucky par dni dozadu?

anonym_728765
Dnes o 18:31

ani kiahne ani molusky, tiez sa priklanam k viroze.....

beatrice1111
autor
Dnes o 18:38
@petamich

Podla mna ani jedno a je to 7. choroba, ruky/nohy/usta. Je charakteristicka vysypom na dlaniach a chodidlach a pripadne okolo ust. A potom este na nohach. Nemalo dieta vyssie horucky par dni dozadu?

@petamich
Nie nemalo nic

beatrice1111
autor
Dnes o 18:40
@petamich

@petamich pozrela som aj chodidla aj ústa a ma to aj tam aj tam
Ďakujem! 🥰

petamich
Dnes o 19:47
@beatrice1111

@petamich pozrela som aj chodidla aj ústa a ma to aj tam aj tam
Ďakujem! 🥰

@beatrice1111 ta 7. sa da relativne dobre identifikovat prave vdaka tym specifickym miestam vysypu, pozor fakt vysoko infekcna 🙂 ja som to chytila od nasho maleho 😅

beatrice1111
autor
Dnes o 19:56
@petamich

@beatrice1111 ta 7. sa da relativne dobre identifikovat prave vdaka tym specifickym miestam vysypu, pozor fakt vysoko infekcna 🙂 ja som to chytila od nasho maleho 😅

@petamich
Ja som sa len zľakla lebo po chrípke tyzden v škôlke a prišla s týmto a vedela som že mali molusky tak hneď som si myslela že buď to alebo kiahne 😂
Treba na to niečo davat?
Nemá ani teplotu nic len tie vyrazky

petamich
Dnes o 20:15
@beatrice1111

@petamich
Ja som sa len zľakla lebo po chrípke tyzden v škôlke a prišla s týmto a vedela som že mali molusky tak hneď som si myslela že buď to alebo kiahne 😂
Treba na to niečo davat?
Nemá ani teplotu nic len tie vyrazky

@beatrice1111 och radsej toto ako molusky 😬 nasho to nesvrbelo, takze ako prislo tak odislo, ak by svrbelo tak Fenistil kvapky, pripadne zinkovu mast na vyrazky a ak by bola horucka tak antipyretika aspon tak nam vravela lekarka. Drzte sa!

nevenka
Dnes o 21:20
@petamich

@beatrice1111 och radsej toto ako molusky 😬 nasho to nesvrbelo, takze ako prislo tak odislo, ak by svrbelo tak Fenistil kvapky, pripadne zinkovu mast na vyrazky a ak by bola horucka tak antipyretika aspon tak nam vravela lekarka. Drzte sa!

@petamich s moluskami sa trapime s 2 detmi uz vyse 1,5 roka 🫣