icon

Súkromný alergológ

kikuska1416
11. júl 2022

Ahojte, chcela by som zájsť s malou k sukromnemu alergologovi. Mala ma 10m a atopicky ekzem dosť rozsiahly.
Doktorovi som hovorila ze nejaké testy ku alergologovi on mi povedal, že až od 3 rokoch sa to dá, že toto rieši kožná do 3 rokoch. Tak sme šli ku kožnej dala nám masticku ktorá nezaberá. Stále nevieme pôvod, strava to nieje a ani pranie a podobne. Chcela som ísť na tie testy, chcem malej pomôcť lebo keď vidím ako si to skriabe a miesta ma až do krvi tak mi je do plaču, ma nakúpené šaty, kratasy a nemôžem jej to dávať lebo tak si nohy doskrabe že sa hanbím to ukazovat. Prosím pomôžte mi 🙏🏻

bibiqa
11. júl 2022

@kikuska1416 mojmu v tomto veku robila nasa kožná kvôli ekzemu a zihlavkam testy z krvi vyšlo mu vajicko a zemiaky, teraz ideme k alergo lebo ma ďalšie alergie ma dva a pol roka, takže za mna bojovať a pýtať testy ale žiaľ nie vždy je ekzem kvôli alergiam často sa príčina nenájde :( držím palce

klejkaez
11. júl 2022

@kikuska1416 presne
Moj to iste velmi silne ekzemy rozsiahle. Vyšli mu v nemocnici vysoké hodnoty alergii všeobecne.
Ale vsetci okolo lekari tvrdia ze som smiešna, ze tak male deti nechodia k alergológovi v tomto storoci! Hej? Zaujímavé ze tiez som nemala ani rok a behala mama so mnou po kožnom a alergologiach som silna alergicka doteraz.
A maly tiez rozškriabany do krvi, škriabe sa ale ok to je doibre mamka prehnana, dajte mu FENISTIL A KORTIKOIDY denne, ktoré mu predpisali nie? Co sa plašite.
By som ich do riti kopla.
Takze ak ma niekto kontakt na lekárov co nam tiw testy spravia. Sem s nimi.
Vopred ďakujeme, 🙏🏻🙂!!

loliki
11. júl 2022

@kikuska1416 Vyskúšaj dať probiotká, dajú črevá do poriadku a upokojí sa koža. Zvonka zatiaľ odvar z byliniek dať do kúpeľa. Teraz narýchlo neviem čo presne, skús vygoogliť. Harmanček vysúša, to nie, ale myslím nechtík je dobrý.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
kikuska1416
autor
12. júl 2022

@bibiqa tak to je super ze vám to aspoň zistili 🙂 ja neviem ci ma alergiu lebo fakt už neviem si dat s tým rady, chápete, že už som zufala preto hľadám ďalej radu 🥺 ale skúsime zmenit doktora snáď bude lepšie, aj keď už teraz mam ťažké srdce na neho

kikuska1416
autor
12. júl 2022

@klejkaez ani mi nehovor, dajte fenistil, kortikoidy vybavene a človek má by akoze spokojný...dieťa doskrabane do krvi, ale dajte mu fenistil, ja už keď počujem fenistil sa mi oči pretacaju, akože fakt super riesenie....nieže by riešili z co ho to môže mať alebo prečo to tak je ale dajte fenistil 🙈 snáď nájdeme niekoho kto nám detičky zoberie 🙏🏻

bibiqa
12. júl 2022

@kikuska1416 a odkial ste? lebo my sme boli v Bratislave a kožná sice moc nechcela ale testy nakoniec urobila

kikuska1416
autor
12. júl 2022

@bibiqa my sme z Kysúc a ako vidím všade majú problém urobiť testy

bibiqa
13. júl 2022

@kikuska1416 ano neradi tp robia, samozrejme su tu aj v ba kliniky kde urobia ale stoja nehorázne sumy

kikuska1416
autor
14. júl 2022

@bibiqa ja som ochotná zaplatiť, ak jej to pomôže 🙂 ako sa pohybujú sumy?

bibiqa
14. júl 2022

@kikuska1416 120€ napr v tej klinike kde som pozerala a jediní mali termíny

kikuska1416
autor
15. júl 2022

@bibiqa ďakujem, ja by som to aj zaplatila aj tých 120 ak by jej to malo pomôcť, ďakujem za odpoveď 🙂

bibiqa
15. júl 2022

@kikuska1416 skus popozerať v okolí co niesu takéto kliniky je ich dosť