Summamed sirup na mykoplazmy
Ahojte, prosím vás ak vaše dieťa bralo summamed sirup na pľúcne mykoplazmy, po koľkých dňoch mu to zabralo? Že prestalo kašľať... Ďakujem
Aj my presne tak isto ako pise vyssie. 7 rocny syn v januari mal zapal pluc mykoplazmami. Treba dodrzat celu kuru. Kaslat prestal po tyzdni cca
môj syn to bral tak, že 3 dni ATB potom 7 dní pauza, potom 3dni ATB, 7 dní pauza, potom 3dni ATB. čiže 3 flaštičky po sebe s pauzami. On cca po týždni prestal kašlať, lenže potreboval tú kúru aby sa úplne zbavil z tých mykopl.
@tunde0923 dakujem za odpoveď. No on ma brat 6 dni a potom pauza a potom bude zase brat. Urcite dodrzim celu tu schemu, ja len kedy sa mu uľaví... 😐 A či je vôbec svetlo na konci tunela 🙈 uz sa ten kasel s nim taha dlho....
Aj my presne tak isto ako pise vyssie. 7 rocny syn v januari mal zapal pluc mykoplazmami. Treba dodrzat celu kuru. Kaslat prestal po tyzdni cca
@miroslava21 ďakujem za odpoveď 😊 Urcite dodrzime a bude brat tolko co treba, ja len ze kedy to zacalo mat nejaký viditeľný ucinok. Ak po týždni tak super, dufam ze aj u nas to tak bude

môj syn to bral tak, že 3 dni ATB potom 7 dní pauza, potom 3dni ATB, 7 dní pauza, potom 3dni ATB. čiže 3 flaštičky po sebe s pauzami. On cca po týždni prestal kašlať, lenže potreboval tú kúru aby sa úplne zbavil z tých mykopl.