Svrbenie a vyrážky u deti
Zdravim mamicky, ozyvam sa k vam s problemom co momentalne riesime. 2,5 rocny syncek sa mi vysypal vyrazkami ktore ho velmi svrbia a v noci ani nevie preto spat. su to malicke cervene vyrazky, ae kede to rozskrabe su to veke flaky.zacalo mu to pod pazuskou, len s par vyrazkami ale roznieslo sa mu to a aj na ramena, druhu ruku, krk, brusko, chrbat a troska do rozkroku. nasadila som mu fenistil kvapky a potieram mu to sudocremom, to jedine tu V britanii mam dostupne. bola som snim tu uz aj u lekara ale tu su tak bohovy lekari co vedia hovno, dali mi antibiotika ktore absolutne nezabrali, mast po ktorej to bolo este horsie(na plesne). uz mam stoho strach, teraz sa nam ma narodid babetko a bojim sa. prach ani avivaz som nemenila, nic nove do potravy som nepridavala, len trosku granko. kamoska hovoria ze to moze mat stoho ze pije vela mlieka. prosim nemate s niecim podobnym skusenosti. som vystrasena lebo to uz trva 3 tyzdne a zhorsuje sa to, a tu v UK nic nevedia, dakujem za kazdu radu. na sk ideme az za mesiac a pol takze potrebujem nejake rady. dakujem a vsetkym mamickam prajem pekny den a bez tychto problemov.
a nema tu kozicku aj suchu??? skus pouzit biodermu atoderm po zinc http://www.pilulka24.sk/bioderma-atoderm-po-zin...
@bejby191 my sme prednedavnom riesili podobny problem-moja dcerka sa mi tiez vyhadzovala a chodili sme po lekaroch(viac sa docitas tu vo fore-dcerku kazdy vecer svrbi cele telo)A pravdepodobne to bolo z mlieka,odvtedy mlieko nedavame a musim povedat,ze nam to preslo.No teraz riesim problem s exemom na rukach ja,teda mam ho celu zimu,ale teraz ako som brala ant.tak sa mi to uplne zhorsilo,ruky ma stipali,svrbeli tak ma napadlo,ze co malej zostala od koznej masticka-beloderm zacala som si s nou natierat kazdy vecer ruky.A musim povedat ze sa mi to super vyhojilo...Takze ja by som doporucila tuto masticku,ale ci ju tam dostanes kupit?To neviem...
ja mam toto isté, min štvrtok som si myslela že ma niečo štiplo, sobotu som mala vyhádzané brucho chrbát pod pazuchou vydržala som týžden na fenistil kvapkach a ditiademe - včera som boal u kožnej že je to nejaký vírus ktorý chytiš ale neprenášaš dala mi krem a lieky a dnes už občas svrbí ale vyrážky nemam
vraj to neznáša vodu a mydlo - pokial po kupaní je jak rak červeny tak to ma ASI to čo ja alebo kiahne?

@bejby191 nepoštipala cho blha?