Svrbí vás hlava a máte vyrážky? Poradíme vám!
ahojte
uz asi mesiac ju neskutpcne vsbri hlava ale kedze sme boli chori, vsetci okrem nej, sme ani neboli u lekara a potom sviatky...
toto ma a svrbi ju hlava
ziadne vsi nema....a nemala predtytm ani toto.
dakujem za rady a skusenosti

@1ryba boli sme chori a vyrazka ma asi tyzden
To sú iba výhovorky.... mesiac nechať decko s nejakou kožnou chorobou.....gratulujem. Už nie ste chorí tak smer k lekárovi, a nie tu vypisovať
@sisska96 sa skludni, ked nevies okolnosti. vyrazky ma tyzden , a svrbela hlava aj mna, myslela som ze stres ci reakcia na zimu.
ake vyhovorky? ked pisem ze sme boli chori ????? a lekarke som pisala samozrejme ze ma zastup a beru len naliehave pripade s tym na pohotovost nejdem, pisala som sem ci niekto nema skusenost.
je to tak tazke pochopit?
@1ryba klud.
Ťažko to z tej foto identifikovať, toto naozaj zvládne len kožný lekár. Môže to byť alergia, reakcia, ekzém, mykotického pôvodu, hocičo.
Žeby Pityrosporum folliculitis? 🤔
@haggard_222 lekarke som to poslala, ked tak teda pojdeme urcite ku koznej. jedna znama pediatricka ze alergia ale na co, ked sme nic nemenili ani strava ani sampon praci prasok nic.. :/ ...
Nezodpovednosť
@sisska96 pocuvaj ma, este raz ti pisem, sa skludni. moja dcerka v zivote ziadnu vyrazku nemala ani mrle ani nic. SA SPAMATAJ
nezodpovedne ze 25.12 chytila vyrazku a je doteraz doma?
ano chcela som ist dnes s nou ale lekarka neordinuje.
calm down
@sisska96 aj svrbi hlava nic tam nemam zial umrel mi clen rodiny a mam stres tak som myslela ze mala to ma z toho.
@sisska96 mozes ist za mna na pohreb. nech sa paci
@qwerty2 podoba sa to, dakujem
Tvoja dcera sa trápi, nie ja
Ze pozdravujem dcerku a prajem jej empatickejsiu matku. Chudatko male, ze mesiac ju neskutocne svrbi hlava a ty pises na mk. Uz aj mna zacina...
@jamidea ja som lekarke pisala co nechapete zeny , ci nahodou niekto nemal skusenost. co je na tom zle. jasne ze idem k lekarke ale ma zastup tak pojdem hned ako sa byude dat ved ku koznemu mi netreba Vymenny listok?
@jamidea ano mna vsrbi zo stresu nic na kozi nemam !