Svrbiace vyrážky bez diagnózy: Čo robiť?
Ahojte,už dlhšie trpím svrbiacima vyrážkami najprv to bolo genitalije a nohy,myslela som že od holenia,lebo to cca vtedy zacalo...mám aj príznaky ako veľká únava a padanie vlasov ale že extrém,u syna sme najsli mrlu liečili sme sa na to vyrážky pomaly zmizli,nuž potom sa objavili ešte viac mám celý chrbát vyhadzany robí sa mi aj zihlavka na tvári,rukách nohách,zadku úplne už všade a mizne to,kožné že,suchá koža,alergija,až nakoniec svrab ! nechcú mi zobrať vzorku,deti nemajú žiadne vyrážky,manžel má ekzem od malička a mal ho hrozný aj ho má aj do teraz.Mne to trvá už asi pol roka,a ani rodina ani nikto nemajú vyrážky.Kozna mi povedala včera keď to není svrab nevie čo to je a nevie mi ani pomost.Predpisala mi všetko za svrab,aj za alergiu,je to bezpečné natierať aj deťom aj manželovi keďže oni nemajú vyrážky? Bojím sa aby nemali problém z pokožkou.Taktiez deti sú stále choré.Chodime kade tade po doktoroch už sme všetci na nervi.Poprosim rady 🙏
@anonym_autor protizápalová strava pomáha na kožné problémy.
https://www.brainmarket.sk/blog/syndrom-priepus...
@anonym_autor Podraždeny nervovy system chce to zmenu životneho štylu....Sama som to mala....uz si nedavaj nič umyvaj sa čistou vodou a daj sa do kludu....nejedz spracovane potraviny a vynechaj cukor... ja dokonca nejem ani bielu muku.....kup si obraz malovanie podla čisel...Chod do lesa ...proste venuj sa sama sebe....jedz vajička...napr teraz som si urobila vyzivu jablkovo mrkvou... vodu zlejem a vypijem ostatne pomixujem....okup sa v odvare z ovesnych vločiek...a hlavne klud a spomal....

@anonym_autor to čo je že chodím ku kožnej s kožným problémom a ona mi povie neviem čo to je? Tak choď k inej. Doktor má hľadať príčinu kým na ňu nepríde a nie že ti hádže mastičky na skúšku či zaberú. Skús sa spýtať v lekárni, tam vedia niekedy lepšie poradiť ako doktor, lebo sa tam stretávajú tiež s kadečím.