Svrbiace vyrážky u detí: Možné príčiny a liečba?
Dobry den. Viete ni niekto poradit, co to noze matsyn 4rocny? Zacalo to najskor ako male cervene pupenceky spolu s krupicovou kozou svrbelo ho to strasne....teraz to ma uz 2. Tyzdrlen, svrbia stale ale uz menej, ale berie dithiaden odvtedy koli tomu, alebteraz su z toho taketo flaky. Co to noze byt? Bol isme u dr s tym, vravi ze zo zlych pecenovych testov. No ale to by sa asi kazdy skrabal ked ma trochu zvtsene pecenove testy nie...? Ma to po celom tele

@angelinja po tyzdni od vyhadzania sa mu dr vzala krv na krvny ovraz a tam vysiel 1 parameter vyssi tak ma dodrziavat pecenovu dietu....a aj ho svrbia tie vyrazky? Boliet neboli maleho nic on mal taky skaredy suchy kasel asi 4 dni tak intenzivnejsie potom uz len trochu. Dnes sme boli u koznej predpisala nejaky olej do kupela a krem natierat na tie flaky... vravela kozna ze je to nejaky virus plus respiracne ochorenie kedze aj kasle a aj my dospeli sme boli nachladeni tak povedala ze on na tu chorobu vraj takto zareagoval plus ho to svrbi aj od tej pecene... no dnes sa uz len ovcas niekde poskrabkal ale zato mal dnes horucku :( uz 2 tyzdne sa tu trapime s tym joj.a ja som z okolia kosic. A vy?

ako vie ze ma zvysene testy?v rodine dospely bojuje s vyrazkami nic ho neboli tiez po celom tele...maleho tvojho nieco boli ine?odkial ste?mesto?