Syn bol niekoľko pár sekúnd pod vodou
Dobrý deň mamičky chcem sa opýtať už ubehne 12hodin bola som s malým 3rocnym v bazene co dostal na dno nozkami mal kolo sa sním prevratilo a bol cca 7-8sekund pod vodou nekaslal vôbec bol len vylakani nič ho nebolelo poplakal si sadol si sedel na papal sa a zacal behať kričať celú noc som ho pozorovala nič vôbec žiadny kašeľ ani nič nemal ani teplotu aj ráno v pohode bol keď vstal ani nič mu nie je ale viete zľakla som sa každý má upokojoval ak by vdychol vodu tak by kaslal a aj keď ubehlo pomaly 12hodin tak nič mu nie je a šanti sa len ja si to vyčítam ze aj pri ňom som bola a sa to stalo 😪
Bude ok. Kúp mu rukávniky.
Stalo sa. Len ho sleduj aspon 24 hodin.
@lienka20249921 ak mu nic nie je tak je ok, nabuduce daj vacsi pozor... inac je vsetko ok
@anonym_99e077 áno celú noc som ho sledovala a nič pekne dýchal ani nekaslal nič ráno vstal o 7 ale ľahol pospal si ešte pol hodku ale nič nekasle
@lienka20249921 ak mu nic nie je tak je ok, nabuduce daj vacsi pozor... inac je vsetko ok
@anonym_99e077 ale keby niečo bolo tak by sa už prejavilo ubehli 13hodin to by už do páru hodin sa ukazalo...muž má len upokojuje joj koľko sa ešte len nápije vody ale aj tak mňa to serie si to vyčitam
@lienka20249921 pane Bože....my sme požrali kuriačky, pili vodu z mláky, topila som sa asi 3x....
Upokoj sa nič mu neni a nebude.
to ako si stopovala...ze 8 sekund....zas ked si pri nom bola, 8 sekund sa mi zda dost na vytiahnutie...co takto smer lekar?ked si nepokojna?
Trojročný rukávniky, nie koleso. Koleso je "dodatočné", nie je bezpečné.
7-8 sekúnd mi príde veľa na reakciu, nabudúce rovno pri ňom alebo rýchlejšie reagovať (mám zopár záchran a skokov do bazéna po deti za sebou, preto to vravím). Čím sa znova vraciam k rukávnikom.
No a čo sa malého týka, nič mu nie je, žiadne príznaky, neboj sa. A učte ho potápať sa, prevencia. Môj má 2.5 roka a pár sekúnd pod vodou zvláda, začali sme toto leto s potápaním.
No 3r.nechat plavat v kolese je dost zly napad. Kup mu cherek rukavniky a taketo stresy ti odpadnu. Zjavne zadrzal dych reflexne a nic sa mu do pluc nedostalo. Ale aj tak si neviem predstavit sa pozerat na kupajuce sa dieta a vytiahnut ho az po 8 sekundach. Zrejme mas vycitky preto,ze si robila popritom nieco ine.
@anonym_99e077 áno celú noc som ho sledovala a nič pekne dýchal ani nekaslal nič ráno vstal o 7 ale ľahol pospal si ešte pol hodku ale nič nekasle
@lienka20249921 klud, hlboky nadych, hlboky vydych.
Ak nekaslal, tak si nelogol resp. nevdychol.
Keby ano, tak by kaslal ako divoky kon.
Bol iba prekvapeny, ze coze sa to stalo.
Ale chapem ta, naozaj ta plne chapem. Ja som inak relativne v pohode mamka, v style pokial netecie krv, nemaju odtrhnutu ruku, nohu, tak pohodickaaa, no stres. Ale pokial ide o vodu tak sa menim na labilnu hysterku. Tiez ked si daktora logne, alebo cokolvek, tak ma ide vystrelit na mesiac, a som schopna celu noc nespat a stale chodit na ne nakukat, ci dychaju, ako dychaju, proste cista hysteria. Potom ma samozrejme zo stresu par krat prezenie, sak co by nie a “pekne” 2 dni za nami.
Neboj, bude dobre, resp. je vsetko ok.
@lienka20249921 klud, hlboky nadych, hlboky vydych.
Ak nekaslal, tak si nelogol resp. nevdychol.
Keby ano, tak by kaslal ako divoky kon.
Bol iba prekvapeny, ze coze sa to stalo.
Ale chapem ta, naozaj ta plne chapem. Ja som inak relativne v pohode mamka, v style pokial netecie krv, nemaju odtrhnutu ruku, nohu, tak pohodickaaa, no stres. Ale pokial ide o vodu tak sa menim na labilnu hysterku. Tiez ked si daktora logne, alebo cokolvek, tak ma ide vystrelit na mesiac, a som schopna celu noc nespat a stale chodit na ne nakukat, ci dychaju, ako dychaju, proste cista hysteria. Potom ma samozrejme zo stresu par krat prezenie, sak co by nie a “pekne” 2 dni za nami.
Neboj, bude dobre, resp. je vsetko ok.
@elanor dakujem za odpovede hej ja som tiež taka keď spadne udrie hlavu nespim kontorlujem a vcera duplom ale nič mu nie je normálne papa pije hraje sa šanti sa tak už bude 24hodin po tak som kľudná ani nič ho nebolí...tak som už kľudná áno i mne sa to stalo ze som sa vyvrátila cez koleso aj som si logla vody tak som sa vykaslala a dobre ale on sa zľakol a nenapíl sa chvalabohu.