Syn dýchal smrad. Mohlo sa mu niečo stať?
Ahojte . Je mi to samej hlúpe,ale som sama doma s bábätko m a stala sa mi taká vec .
Robila som večeru chleba vo vajci . Tanier som položia na sporák (sklokeramicka)a išla som variť vodu malému na mlieko . No zapla som horák pod tanierom. Medzi tým som ešte spracovala atď,malý bol v kresle sombou v kuchyni . Počula som nejaké pukanie ,ale nedávala som tomu váhu až zachvilu smrad. Kukám a len dym išiel z pečiva ,snažila rýchlo som to vypla no kým som to odstránila nakoľko tanier praskol chvíľu to trvalo ,ale otvorila som okno aj dvere .
Myslíte,že sa môže niečo malému štát keď chvíľu dýchal ten smrad,kým to dymilo?
Ďakujem
Nerob zbytočne dramu, nič sa mu nestane
Ale prosím ta vieš koľko hovadín je vo vzduchu? Nerieš nič sa nestane
Toto urobila aj moja babysitterka a deti žijú…
nemyslim si to... nic sa mu nestane
Ďakujem vám .Ste zlaté .Pekný večer 🙂
Mne za kedysi stalo ze sa mi pod velky hrniec nalepil celkom velky papierik -nie vacsi ako hrniec, proste dcera si nieco kreslila, polozola v kychuni, na vlhky hrniec zospodu sa nalepil, a ja som to tak dala na sporak tiez sklokeranika.....smradu a dymu bolo tiez riadne. Nic sa nestane na te jeden krat ;)
Zena, klud. Mne zhorela komplet slanina, na uhlik, vylozila som to v panike rychlo na balkon a otvorila krizom okna a dvere a ten dym mi vtiahlo dnu, smrad bolo citit este aj na druhy den, jak opekacka, fakt.
No a o tom, ze sme utekali vlani zaciatkom decembra s malym 2 rocnym a ja v 9.mesiaci tehotenstva, ked susedom zacal horiet balkon, cez taky dym a smrad, ze uff...aj v byte bol po poziari este stale smrad. Asi tyzden. A to horel aj plast. Nastastie to susedia zvacsa uhasili, poziarnici dokoncili, co bolo treba, nastastie sa to nedostalo hlbsie do bytu.
Takze klud, prezijete to vsetci bez ujmy na zdravi.
Minimalne raz za mesiac daco zabudnem na sporaku...😑
Nič sa mu nestane.

Nič sa mu nestane.