Syn je 3x chorý. To naozaj neexistuje nič na imunitu?

14. okt 2024

Som uz zufala,syn nastupil 1x do skolky a od septembra je uz 3ti krat chory,,,,chvalabohu nic vazne,len kasel a sopel ,davam imunoglukan,probiotika a nic ,,,,ine deti sa drzia ,ja uz nechapem :(
To nic lepsie neni na tu imunitu?

nikaeli
14. okt 2024

Môj je už prvák. Má za sebou 4 roky v MŠ a od septembra bol už 2x chorý 🤷🏻‍♀️ imunológ povedal, že je to normálne.....

nevenka
14. okt 2024

@sissy27 nie, nemusis dovysvetlovat, chapeme. Ale tak ona to tiez tak nemyslela, ze "uplne vsetky", ale vacsina si tym prejde. A tvrdit tiez, ze netreba detom ziadne, podla Teba "akoze" vitaminy, to je tiez takeee...🤔 Ked si si nepresla chorobami nonstop, nevies. Vsak co je symptomaticka liecba? Das nieco na riedenie sopla a vitaminy, ak ma teplotu, riesis teplotu volnopredajnymi liekmi, cajmi atd...A preventivne davas cosi na podporu imunity.

Ja osobne si myslim, ze tie vitaminy aj treba, pri strave skolkara, co v skolke zacina, to je priam nutne. Aspon ten nas, zje toho pramalo. Aspon doma do neho tlacim zeleninu a ovocie.
@autorka podla mna to tirz nie je tym, ze nebol v kolektive. Nasmu tretiemu nosili choroby od babatka zo skolky starsi surodenci, aj zo skoly neskor, a aj tak sopli v tej skolke. Podla mna si nic nevycitaj a snaz sa vydrzat. Bude trosku lepsie.

autor
14. okt 2024

@nevenka vdaka

sissy27
14. okt 2024

@nevenka ocividne si to dovysvetlenie potrebovala 🤷‍♀️