icon

Syn je chorý a nechce tri dni jesť

mojgoral
2. júl 2019

Ahojte, chcem sa informovat ci ms niekto skusenost. Moj syn 19 mesiacov, dostal sople, klasika, mava zo zaciatku tecuce, potom hustnu a znova tecu ale v kuse aspon 2 tyzdne. Vzdy sa mi zato obdobie v noci povracia, lebo sa mu to nazbiera aj pri neustalom odsavani. Teraz ale ten problem, zo zaciatku ako dostal sopliky normalne jedol, nikdy to nebola slava ale daco zjedol, a odrazu tri dni nic, iba umele mlieko povracal sa. Myslela som ze sa uz potom naje, presliel dalsi den a on odmieta hocico jest, vypije len mlieko. Stolicu ma, kaka. Zajtra s nim idem k doktorke. Skusala som sa pozriet aj do ust ci nema nieco v ustach zeby ho bolelo ale nezdalo sa mi. Mate niekto nejaku skusenost a niecim podobnym?

asaMyslela som ze

lubik87
2. júl 2019

@mojgoral ani jedno moje dieťa neje už deň pred začatím choroby ..také prvé znamenie a jedia len tyčinky dru a pijú čaj ...

mojgoral
autor
2. júl 2019

@lubik87 to je taka klasika. Len teraz je divny. Zo zaciatku jedol vsetko a teraz ked uz ma len slabe dozvuky trochu soplikov tal absolutne nic

dom_evi
2. júl 2019

tak asi mu len jednoducho nie je z tej choroby dobre. ako aj ja ked som chora, tak mi nejak nechuti jest

lubik87
2. júl 2019

@mojgoral neboj máš aj teplo teraz . Hlavné podľa mňa výsad mlieko keď ma sople tak mlieko ešte pridáva ...náhrad napríklad piškóty , vločky , banán mixnut do fľaše

mojgoral
autor
2. júl 2019

@lubik87 viem ze pridava tym soplom. Ale neda sa. Taketo veci mi odmieta

lubik87
2. júl 2019

@mojgoral nedáš deň dva bude piť aj iné 🙂 prípadne do toho daj jogurt ..ten je menej zahlienujuci .....ale poznám to presne syn bol veľmi často soplavy a silno ..tak som s mliekom sekla vymenila som za orechové ..trvalo pár dní revu a potom v pohodke ..a zrazu aj tie sople prestali....

meesha
2. júl 2019

@mojgoral klid, mleko fakt nezahlrnuje. Byla bych za nej rada, tohle neni chvile na experimenty typu “vyhladovim dite”. A je v tom hromada zivin - jak UM tak v kravskem.

meesha
2. júl 2019

@mojgoral btw, treba ho muze i bolet v krku, tak semu nechce do niceho jineho. A jak byla ta horka tak se mi i zdravy dvouletak nehnul od kojeni. Na jine jidlo nemel naladu 🤔

luliu
2. júl 2019

@mojgoral mlieko nezahlienuje

mojgoral
autor
2. júl 2019

Mozno fakt len zbytocne stresujem. Uvidim dam tomu este chvilu a mozno nastane zmena

lubik87
3. júl 2019

@meesha @luliu na to máš reálny fakt alebo len tvoj úsudok že nezahlienuje ?

galioska
3. júl 2019

@mojgoral každý je iný napr aj môj muž aj dcéra keď sú chorí nejedia, ja so synom sa v pohode najem...

mojgoral
autor
3. júl 2019

@lubik87 toto by ma veru zaujimalo ako je to s tym mliekom

ivanka12311
3. júl 2019

@luliu mne vravela pro chorobe naša detská doktorka že mlieko pri chorôbke nedávať že mlieko veľmi zahlenuje🤷... tiež mi po ňom automaticky grcala... osvedčilo sa nám vtedy dávať ryžovu, alebo ovsenú kašu s piškótami a bananom

lubik87
3. júl 2019

@mojgoral veď práve ...ja som.s malým skončila v nemocnici .obstrukcnu bronchytidu ..na dva týždne ..mlieko mu zakázali a teda nič iné nechcel ako vás ..ale dala som mandľové mixla.k tomu piškóty a banán a už bol len na Tom ..odvtedy už mlieko nepil nikdy ma skoro 7 veľký silný chalan .papa len jogurty a tvarohy a keď je chorý tak ani to ...tiež.chodime na pneumologiu tá mu okamžite zakázala mlieko ..preto sa pýtam že či to majú kočky z.netu alebo od nejakého dr špecializovaného..lebo na nete nájdem xy článkov za aj proti 🙂