Syn je horúci, ale nemá teplotu
Prosím stretli ste stým malý je horúci povedala by som že má teplotu idem zmerať a nič 36,1° má 3 roky mám strach čo to môže byť zajtra ideme k lekárke😮💨
Dúfam, že s tou lekárkou sranduješ 🙂 Môže byť emočne vypätý, nervózny, ulietaný atd. Moja dcéra býva horúca napríklad, keď pozerá "napínavú" rozprávku alebo aj v noci ju niekedy chytím a býva horúca. Ani by ma nenapadlo ísť s tým za doktorkou, ved by som sa cítila trápne 🙄
A možno na neho niečo lezie a teplota vyskočí. Ak hej, tak vyčkaj pár dní a keby sa drží vysoká teplota dlhšie, tak chod ale s týmto naozaj nemáš čo riešiť.
Chod chod 😃😃🤣🤣
@anonym_9c64f0 haha aké smiešne bože baby veď normalne sa pýtam ved neviem čo robiť nikdy som sa stým nestretla,aby bol horúci a bez teploty tak mám strach bože môj
Ak merias celovym, tak ten nám vždy zle ukazuje. Najlepšie odmerať v ritke

asi je prehriaty, dnes bolo teplo. vela tekutin mu daj, nech sa schladi.
@anonym_9c64f0 haha aké smiešne bože baby veď normalne sa pýtam ved neviem čo robiť nikdy som sa stým nestretla,aby bol horúci a bez teploty tak mám strach bože môj
@kajka2022 dúfam, že nemerias " pištolou" ale normálne pod pazuchu.
Juj kolko x som merala lebo bola tepla a nic . Ani ma nenapadlo ist k lekarovi to by bol trapas .
Dobry den XY je tepla ale teplotu nema 😂🫣 vyšetrite ju?
Aký máš teplomer? Dobre meria?
Mne poslali včera domov dcéru zo školy kvôli tomu. Dnes som s nou musela ísť na vyšetrenie a Dr dala papier ze jej nič nie je. Nenašla nič. Horúca bola ale teplotu nemala. Vraj prehriata a ma viac piť
Aky mas teplomer? Mne bezkontaktny bezne ukazuje 36,5 ale dieta ma realne 39. Ten by aj na vriacu vodu ukazal 36,5. Alebo ak mas digitalny, skus vymenit baterky
Koľkokrát som sa synovi (2 roky 2 mesiace) namerala teplotu, pretože naozaj bol horúci, rozpálené líca aj červené, a teplota nikde a ani žiadna choroba = on je v takomto stave, keď má počas bdenia po niekoľkých hodinách "útlm", proste ho vypína a je unavený, rovnako pred denným a nočným spánkom, proste u nás únava...ale áno, aj keď sú teraz horúce dni a je prehriaty, vody pije za cisternu...
Baby ja mimo tému ale kde bol dnes horúci deň? Už to píšete viaceré a ja som nepostrehla že by dnes boli nejaké horúčavy
Ja meriam len ortutovym lebo všetky ostatné merajú totálne zle.

Chod chod 😃😃🤣🤣