icon

Syn má pri očiach mílie

mima2406
9. sep 2021

Boli sme na kožnom tam nám povedali ze to nieje z ich hladiska, poslala nás na očné, tam nám povedala doktorka že to nemá na oku ale v kútiku hore aj na nose že nech ideme naspet na kožné, išli sme a povedala ze nech si nájdeme iného lekára, dnes sme boli na kontrole na ocnom a povedala ze to sú milie, mame ísť na zákrok že to vypália ihlou. Boli ste niekto na tento zákrok?

bozenas
9. sep 2021

@mima2406 Zdravím, neviem síce koľko rokov má syn, resp.ako blízko oka má miliu. Ale milie odstraňujú aj v kozmet.salone pri čistení pleti. Skúste sa prípadne opýtať nejakej kozmetičky, ale nie je to nič bolestivé.
Milie sa tvoria najčastejšie v okolí očí.

lasona
9. sep 2021

Ako kozmetička to vypichnem ihlou a vytlačim.Je to bežné pri čistení pleti

bavlnka92
9. sep 2021

mne tiež robila kozmetička ihlou, no teraz by som si ich nedala vybrať keď mám jednu priamo na dolnom viečku medzi mihalnicami a druhú v kútiku. (kým nebolí nebudem riešiť..)

mima2406
autor
9. sep 2021

@bozenas syn má 12rokov,neviem ci by to zvládol. Je dosť citlivý.

bozenas
9. sep 2021

@mima2406 Ako písala @lasona nie je to žiaden "ťažký" zákrok. Naruší sa jemne pokožka, pod ktorou je biela "krupička" a tá sa vytlačí. Môžete vyskúšať odstránenie na nose a uvidíte ako to zvládne. Nemám skúsenosť s tým, že by mília bolela, skôr je to estetická záležitosť.

conta22
9. sep 2021

@mima2406 sú špeciálne dermatologicke kliniky na odstránenie laserom, žiadne pichanie ihlou 😊

kacena4
10. sep 2021

@mima2406 ahojko aj moja ma celu tvar posiatu dr povedala ze kym jej to nevadi netreba riesit deti to boli pri vypychovani... laser detto

aida4
Odpoveď bola odstránená