icon

Syn má týždeň pretrvávajúce teploty

14. sep 2025

Neviem si rady so synom 14r) od utorka ma teploty do 37,5 . Dva dni ma, dva dni nema a zas sa vracaju. Vobec choro nevyzera. Jest mu chuti, energiu ma. Nic ho neboli.CRP dnes 4. Vraj virus ale mne sa to nevidi.pride mi to uz dlho.Stretli ste sa s tym? Hrdlo ciste dychanie ciste

anonym_02fbf2
14. sep 2025

@anonym_autor covid test?

majus2323
14. sep 2025

@anonym_autor zuby múdrosti? Môžu už ísť aj v tomto veku a nemusí cítiť že s v ústach niečo deje ... Pozrite. Mne sa v jeho veku tak cez leto prerezal jedna a tiež som mala horúčky týždeň. Chorá som nebola.

autor
14. sep 2025
@anonym_02fbf2

@anonym_autor covid test?

@anonym_02fbf2 negativny

sella38
14. sep 2025

Mojmu takto zacinala mononukleoza.

anonym_80e9de
14. sep 2025

a to mu merias teplotu ked mu nic nie je? naco? obsac cloveku vystupi teplota vsak ju nema stale mozno sa len "prehriali" svaly od namahy. ak sa citi dobre nechaj tak

sella38
14. sep 2025
@anonym_80e9de

a to mu merias teplotu ked mu nic nie je? naco? obsac cloveku vystupi teplota vsak ju nema stale mozno sa len "prehriali" svaly od namahy. ak sa citi dobre nechaj tak

@anonym_80e9de tak hadam 14 rocny citi, ze ma zvysenu teplotu

anonym_f63284
14. sep 2025

@anonym_autor presne to takto bolo u kamarátovho syna a bola z toho mononukleóza

autor
15. sep 2025
@anonym_f63284

@anonym_autor presne to takto bolo u kamarátovho syna a bola z toho mononukleóza

@anonym_f63284 pri mononukleoze neboli hrdlo?

autor
15. sep 2025
@anonym_autor

On nie je vobec unaveny akurat ked uz ma 37,5 povie ze sa citi zvlastne a vtedy zmeria.
Jest mu chuti, bolesti ziadne nema, je vesely

sella38
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor boli… neskor. Moj mal takyto stav 2 tyzdne a potom to prepuklo naplno.

anonym_f63284
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vôbec ho nič nebolelo len mal do 37.5 teplotu a len večer

autor
15. sep 2025
@sella38

@anonym_autor boli… neskor. Moj mal takyto stav 2 tyzdne a potom to prepuklo naplno.

@sella38 budem sledovat.Dakujem

sella38
15. sep 2025
@anonym_f63284

@anonym_autor vôbec ho nič nebolelo len mal do 37.5 teplotu a len večer

@anonym_f63284 aj moj to presne takto mal. Dva tyzdne len vecer zvysena teplota.

autor
15. sep 2025

Da sa to nejako "dopredu" liecit?

sella38
15. sep 2025
@anonym_autor

Da sa to nejako "dopredu" liecit?

@anonym_autor to sa ani nelieci, len sa potlacaju priznaky a v pripade zlych pecenovych dieta. Synator dostal akurat isoprinosine a bral pestrec. Ale on mal katastrofalny priebeh.

autor
15. sep 2025
@sella38

@anonym_autor to sa ani nelieci, len sa potlacaju priznaky a v pripade zlych pecenovych dieta. Synator dostal akurat isoprinosine a bral pestrec. Ale on mal katastrofalny priebeh.

@sella38 napis mi viac prosim

sella38
15. sep 2025
@anonym_autor

@sella38 napis mi viac prosim

@anonym_autor syn mal najprv dva týždne takto zvýšenú teplotu, iba večer, nič iné mu nebolo. Lekárka, že nejaká viróza. Potom sa pridala bolesť hrdla, najprv taká bežná, pridružili sa vysoké teploty, následne bolesť ako pri angíne, obrovské uzliny, už nevedel ani prehĺtať sliny, do toho stále 40tky, oči mu opuchli, teploty nešli zrážať, už sme volali na pohotovosť, kde nám povedali, že ak do nasledujúceho dňa nezlepší, máme prísť rovno na príjem (mal 11 rokov vtedy). Našťastie dostal od lekárky isoprinosine a ten začal zaberať, teploty začali klesať, ale celé to trvalo aj s tými zvýšenými teplotami na začiatku takmer mesiac. Potom mal veľmi dlho zlé pečeňové testy, pol roka bol na diéte, každé tri mesiace kontrolné odbery. A perlička bola, že mal mononukleózu druhýkrát. Prvýkrát ju prekonal, keď mal 4 roky, vtedy bol iba veľmi unavený a strašne sa v noci potil, tak som si vydupala odbery a potvrdila sa prekonaná mononukleóza. Aj druhýkrát bola potvrdená krvou, že sa stáva, že niekto ju má dvakrát. Zrejme po prvom prekonaní málo protilátok.