icon

Syn sa sťažuje na bolesti v pipiku! Ako mu pomôcť?

borocka
14. máj 2011

Syn bude mat dva roky, a dnes poobede sa zacal stazovat ze ho boli pipik. stale si ho natahuje, vyzlieka, oblieka, nenecha si ho chytit, mozem mu len pofukat. Spicku ma taku cervensiu, nie velmi ale ma. Vytok nema ziadny, ani hniz som doteraz nezaznamenala.
Macali sme sa vo vyvare z harmanceka. na chvilu pomohlo, ale teraz uz zasa zacina okolo toho zurit. K doktorovi sa dostaneme az v pondelok, dovtedy sa to len zhorsi. co mu mam dat? co nam pomoze? nemam s tym ziadne skusenosti.

babulina
14. máj 2011

keby prestal cikat alebo cikal s boelstou by som zbehla na pohotovost, inak asi mocit vo vyvare a pockat do pondelka, ako ja neznasam taketo situacie ked ako mama neviem pomoct vlastnemu drobcovi, drzim palce nech ste ok

katecameron
14. máj 2011

sedaci kupel v repíku mu pomoze ak je to zapalena predkozka da samu pretiahnut prekozka ak ano pozri mu to ak nie tak mozes ten repík aj vstrekovat striuekackou pod tu predkozku popripad framikoinova masticka

irriss
14. máj 2011

Ahoj! Nechci plasit ani panikarit, ale mam osklivou zkusenost (muj syn je po obrizce v 8mi mesicich)
Mohlo by jit podle toho, co pises o zanet mocovych cest - podivej se na moc, jestli v ni nema "bile nitky"...
Mohlo by jit i o zmenu praciho prasku a nebo avivaze a jeho jemna kuzicka je ted podrazdena..
Bolest, simrani, paleni...zmerila jsi teplotu?
Ja v techto pripadech volam na Prvni pomoc nebo do Lekarny 😉 -od telefonu Te nikdo nevyhodi....Ono pokud jde o silnou bolest (nemusi mit teploty)...tak do pondelka je daleko.. 😢
Preji Vam klidnou noc a at prestane bolet! Zkus mu ho pomazat nejakym kremem na detskou prdelku, at ho to aspon zchladi...

kibuk
14. máj 2011

@borocka tak ako pise @katecameron sedaci kupel,skusit ci sa mu da stiahnut predkožka ak nie tak aj na pohotovost lebo sranda to neni a hlavne ked prestane cikat,prešli sme si tym..

stvura
Odpoveď bola odstránená
haslerka31
14. máj 2011

Nam lekarka dala kalciovu mast,ta stahuje zapaly.
Je bez predpisu.

angua27
15. máj 2011

ahojki,
pred dvoma týždňami malému doktorka pri kontrole našla začínajúci zápal. on sa vôbec nesťažoval. naordinovala nám repíkový kúpeľ a kalciovú masť. a sledovať, či nestúpne teplota, nečervená pipík a tak. držím palce, aby sa polepšilo rýchlo. u nás repíkový kúpel a Bepanthen zabral veľmi rýchlo. 😉