Synček je vyhádzaný na ramenách a na krku
Nie chvála bohu nemal
mne to pripadá ako potničky.
Aj moja dcérka to má,to sú len potničky,v tomto teple úplne bežné.
S najvacsou pravdepodobnostou je to od tepla, ked sa spotil. Nasmu drobcovi som to natrela tenulinkou vrstvou Sudocremom a perfektne pomohlo. Proste nic sme doma nemali, tak som vyskusala to, ved sa to pouziva aj pri zapareninach v plienkovej oblasti. Ale by som si asi mohla vygooglit nejake odporucania. 🙂
Pri piatej chorobe nemusi byt teplota.u nas deti to mali v skolke a nemali vobec teploty len vyrazky.ale aj keby to bola piata choroba nieje na to specialny liek.same to prejde.potnicky by som skor cakala pod oblecenim alebo v zahyboch kde sa telo poti.
@dorotka202 nie?? to som teda nevedela.. lebo na nete som sa docitala, ze je teplota..
@dorotka202 Nas sa praveze v okoli krku a na ramenach raz spotil pod trickom pri dlhsom spanku a hned mu to vyskocilo. Dala som mu tricko a 0,5 spaci vak a tricko mal presne na tych miestach mokre po zobudeni. Teraz mu uz davam iba 0,5 vak.
No dufam ze kazdopadne nic vážne 😊zajtra s nim skočím k lekárke a dávam vam vediet 😊kazdopadne dakujem zatial za rady
toto mne pripadá ako solárna dermatída - alergia na slniečko
Podla mna su to potnicky
Ano su to potnicky

piatej a siestej chorobe predchadzaju vysoke teploty, takze ak ich nemal, tak to nie je ono
@timea2709