Synček konzumuje svoje hlieny
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, čo by som mal robiť, keď má môj malý synček problém s pojedaním hlienov.
O synčeka sa starám sám, čiže neviem od koho si mám vypýtať radu😅
Vopred ďakujem za odpovede!
To ten,čo fajčí vatové tyčinky do ucha?🤪😏
@miskakyska aj mna hned napadlo, či to Martinko zase 😀 nezbedník
@1aduliatko1 @miskakyska Dobrý deň, ja som tému o fajčení tyčiniek nezverejňoval.
Iba som sa tam zastal autorky, lebo jej tam všetci písali nezdvorilé veci.
Nakoniec, deti sú veľmi kreatívne a takéto platformi im môžu ukazovať ešte väčšie hlúposti, než by boli schopné vymyslieť, nevidel som dôvod, prečo by si mala vymýšľať.
Môj synček sa volá Kristián a ku tyčinkám do uší nemá prístup a taktiež by som určite svojmu iba štvorročnému synovy nedovolil žiadnu elektroniku a určite nie platformu ako tiktok.
Deti tam nadávajú, správajú sa nevhodne a nechcel by som, aby toto robilo aj moje dieťa.
@luckalukas_1 Áno sople, má 4 roky.
jedine vysvetlovať, že sa to nemá, že sú tam bacile, že bude chorý....atd
@1aduliatko1 Dobre, ďakujem
@1aduliatko1 tiez by som na to isla asi tymto smerom.... mozno spytat sa ci je hladny, ked papa....
Normalne vysvetlovat, ze sa to nerobi, ze ved ja to nerobim, preco ty. Ak si hladny, dam ti normalne jest.
pojedanie hlienov.. omg.. kam chodis na taketo vyrazy, proste si zerie sople :D no nic, su tae deti aj dospeli, len opakovat ze sa to nerobi, nech si nos vyfuka, ze su to bacile.. alebo burtalnejsie, ci ich nechce mat aj miesto obeda tie sopliky :D Nic ine nepomoze, este tak po rukach jednu, ak je to ho cez.. a fakt najlepsie zavedte hygienu nosa, vystriekaj morskou vodou vyfukajte, napr. rano a nebude mat co vyjedat 🙂
U nás nepomáhalo nič, dokonca som mu začala čistiť nos odsavackou detskou aby nemal čo, ale stále špáral tak som mu ukázala fotky ľudí čo majú na ústach vyrážky také hnusne a povedala som mu ze v sopliku sú baktérie a keď ich bude papat bude mat také ústa. Od vtedy akoby uťalo.
Moj ma 5r a tiez to robi...hoci ho napomeniem, nie som pri nom nonstop a stale to robi ked je nachladeny ze ma sople. Teraz mi z pyzamy odtrhne zmolok a zje, alebo z teplakov...nic nepomaha. Starsi syn jedol omietku, co manzel musel opravovat po nom vydlubane dierky. Toto je aj nejaky syndrom, co sme boli za detskou vtedy. Nestresuj, vyrastie z toho, asi mu to chuti.

myslis sople? ci co za hlieny 😃 kolko ma rokov?