Synček stále kaká
Ahojte chcem sa spitat ci je to normalne ked moj maly stale kaka ale nema tvrdu stolicu ale riedku taku hnačkovu
18mesiacou
@misula123 od zaciatku stale kaka takto alebo par dni len? Ako casto?
Treba navštíviť Dr.spravit stery atd
Ale zajtra ma dovolenku
Uz 2dni
Pohotovosť
Dobre pojdem zajtra uz
A daj mu aspoň veľa tekutín
Kakanim môže byť dehydrovany a môže dostať teplotu
Mne keďaly kakal min.6x za deň išli sme na pohotovosť a Dr.mi hneď povedala veľa tekutín, dala mi niečo od hnačky
Moj maly ked mal hnacku, dala som mu banan alebo nieco co zapeka a na druhy den pekne kakal uz.... Podla mna pokial to trva len dva dni, nie tyzden, a nekaka do kazdej plienky, nemusis sa bat... Mozno mu len nieco nesadlo co papal alebo ho proste len prehana...
Dieta bez mlieka,suchare, ryza, mrkva, Hylak alebo Smecta, hlavne vela tekutin, teraz je to rozsirene, my sme to lapli 3 naraz.
Pripadne mu mozu ist zuby, netlacia sa mu nejake stolicky alebo ocaky? Vtedy byvaju hnacky. Kazdopadne dieta by mu mala pomoct, ak by nepil alebo dokonca zvracal dlhsiu dobu, tak na pohotovost kvoli infuziam.
mozno ma rotavirus.. teraz je toho vela, syncek a ja sme to mali ani nie mesiac dozadu a muz to ma teraz, tak cakam, ci si to nezapakujeme :/. Kazdopadne vela tekutin, na jedenie radsej suchare a zrele banany s ryzou a urcite necakat na doktorku a ist na pohotovost.
A Smecta.. ta je super na hnacky
Dobre skusim

Ake stare dieta?