icon

Ťažšie dýchanie u 9 ročnej

21. mar 2022

Ahojte idem si k vám po radu alebo skôr informáciu . Už dlhšie pozorujem na svojej 9 ročnej dcére sťažené dýchanie nosom. Proste jednoduchšie povedané .... FUNÍ .... Príklad ...lezime vedľa seba ... A počujem ako keby mala opuchnuté dutiny ....ťažko sa jej dýcha ...nič ju vraj neboli ... Zajtra ráno s tým ideme k dr ...len chcem vedieť či ste sa s takymto čosi stretli ... Myslím si 3 príčiny ... Nadváha .... Alergia .....nosné mandle .... Aký bude podľa vás postup ...čo jej budú robiť ? Ma fóbiu z dr a preto by som ju najradšej pripravila čo ju čaká ...za každú odpoveď vopred ďakujem

pribinak
21. mar 2022

Pozrie jej do hrdla, popocuvaju ju, možno zoberú krv, urobia vytery a s najväčšou pravdepodobnosťou Vas pošlú na orl
Ak má nadváhu tak ju odvážia a zmerajú KT.
Nič čo by 9 ročne dieťa nezvládlo

autor
21. mar 2022

@pribinak krv ?? 🤦🤦🤦🤦🤦🥴

autor
21. mar 2022

Tak to aby som išla spať ....čaká ma ,,super " deň zajtra .... Proste ona ma fóbiu z detstva z doktorov ...ale to je na inú diskusiu ....každopádne ďakujem za info

pribinak
21. mar 2022

Tak možno jej zoberie krv z prsta a skontroluje či tam nie je nejaký zápalový proces

autor
21. mar 2022

@pribinak ihla ako ihla .... 🙄🙄🙄🙄

pribinak
21. mar 2022

Nieee, do prsta je to malé pichatko. Prečo ty dospela uvažuješ že ihla ako ihla? Veď sú rôzne druhy ihiel.

autor
21. mar 2022

@pribinak no ja tak neuvažujem ale dcéra áno .... Proste je to ihla jeeeee a hotovo konec .... Tam nieje o čom 🤦 čiže zajtra deň ,,debil" .... Ja som len zvedavá ako ona bude raz rodiť 🥴😫🥴🙄😁

eeffka
21. mar 2022

Este je tu moznost otvorit usta a dychat nimi, fungujem tak 45r 🤷‍♀️ nosom dycham len v extremnom klude

autor
21. mar 2022

@eeffka asi by bolo odomna dosť nezodpovedné kašľať na to a povedať jej nech dýcha ústami ....možno má nejaký vážny problém (nedajpanboh) ... Nepatrím k matkám ktoré by takto zareagovali .... A radšej ju pripravím na ihlu

eeffka
21. mar 2022

Tym som chcela povedat ze jej aj nemusi nic byt, ja mam uzky nos ci co

autor
21. mar 2022

@eeffka no to uvidíme po vyšetreniach .. snáď máte pravdu a nebude to nič vážne

kik655
21. mar 2022

Dobrý deň,mesiac dozadu som mala to iste obvodná lekárka má poslala do nemocnice lebo si myslela že mám astmu a iné veci (mám problémy zo srdcom)prišla som do nemocnice a robili mi vyšetrenia na štítnu žľazu,pľúcne vyšetrenia,krvne vyšetrenia,vyšetrovali srdce a robili aj rengeny mala som infúzie a bola som tam cca dva týždne samozrejme môže ísť aj o niečo iné ale moja obvodná zareagovala takto ,samozrejme že najprv mi na týždeň dala skúsiť inhalator pre astmatikov (ventholin) stále sa mi ťažšie dýchalo a pri zaťaží tiež )poslala má potom do nemocnice (zalezi od toho aké bude mat dcérka výsledky u obvodnej ☹️Samozrejme nechcem strašiť 🙏prajem skóre uzdravenie ❤️

marryen
22. mar 2022

@kik655 a čo Ti nakoniec zistili?

kik655
22. mar 2022

@marryen astmu,skoliozu,tetaniu a slabšie srdce ale nemusí to hneď znamenať to iste každý má niečo iné

autor
22. mar 2022

Tak boli sme ráno u dr ....poslala nás na nosno krčné .... nakoľko pán doktor ordinuje až budúci týždeň tak tam pôjdeme až v tedy tak uvidíme každopádne ďakujem za každú správu