icon

Tekutý púder na kiahne

7. máj 2025

Ahojte
Vsade som citala pred kiahnami ,ako zly je tekuty puder a mam pocit,ze mojim detom zabral skor ako ich spoluziakom,ktory potierali betadinom,tamtumom a neviem cim vsetkym
Tak len preto sa pytam,ci ho aj niekto vyskusal ked mali deti kiahne,alebo ste to ani radsej neskusali

patka06
7. máj 2025

Vôbec som neskúšala, používali sme Tantum Verde sprej - max, spokojnosť,

andrea_82
7. máj 2025

My sme kiahne nenatierali vobec nicim. Iba kupel v hypermangane a fenistilove kvapky. Nema ani jedinu jazvu a zahojene boli rychlo. Myslim, ze to je ako s inymi liekmi - kazdemu zabera nieco ine.

20erika07
7. máj 2025

Mojich som tiez potierala tekutým púdrom a všetko ok, rýchlo vyhojene, bez jaziev. Ako to mali iní netusim

zuzkaa1991
7. máj 2025

Ja som vyskúšala mentolovy puder ako aj lekarka ze ak chceem nech vyskusam...a najhoršie som spravila kiahna pod tym nedycha ešte par dni mala biele od púdru tak ako pisu tantum verde a hypermanganovy kupel nic nesvrbelo rychlo sa hojilo a nie su jazvy jedine v hlave som natierala betadine aby som videla ze som dala na kazdu kiahnu kedze malá na dlhe vlasy...a to sme mali obrovské pluzgiere zapalene

lucia147852
7. máj 2025

Skúšala sama na sebe a na nič to nebolo. Mne hneď zabral betadine.

anna777115
7. máj 2025

Tanno hermal mliečko alebo tekutý púder nič lepšie nevysusi kiahne. Po troch dňoch chrasty. Tanno hermal je už aj krém.

saxana000
7. máj 2025

My sme davali len tea tree olej.lebo ho mam odskusany a stale doma. puder som zavrhla iba kvoli tomu bordelu co z neho je netvrdim ze nepomoze ale naco si robit doma zbytocny neporiadok.

nikoletkaa32
10. máj 2025

Tekuty puder je overeny dlhé roky nepozeraj na to čo pišu a hovoria tiež overené to mám 😉
A aj Tanno hermal hej ako pišu pomaha...

autor
10. máj 2025
@nikoletkaa32

Tekuty puder je overeny dlhé roky nepozeraj na to čo pišu a hovoria tiež overené to mám 😉
A aj Tanno hermal hej ako pišu pomaha...

@nikoletkaa32 ja som davala a bola som spokojna preto ma zaujimalo ze preco zrazu nie,co my sme mali ine kiahne ako teraz?lebo niekedy nas pptoerali len tym a tu sme

nikoletkaa32
10. máj 2025

Presne tak ako pišeš ...😉

katka013
30. jún 2025

Ahoj.Syn akurát kiahne dostal a nič iné som doma nemala,len tekutý púder.
Dám info.neskôr ako zabral jemu...😃