icon

Teplota bez príznakov

veroniiika1206
Včera o 19:10

Dcéra sa takmer týždeň trápi so zvýšenou teplotou... nepresahuje 37.7, CRP v poriadku, moč sediment OK, kuktivácia OK.
Dnes ale teplotuje už tak,že je nervózna plačlivá, Paralen sirup zaberie ale intervaly medzi podaniami sa skrátili z 12h na 6h aj to je už po 5h nervózna a unavená. Stolica redšia, chuť do jedla minimálna.
Prerezáva sa horná 5tka. Moja otázka je , či aj vaše deti potrápili 5tky lebo u nás toto pri ostatných zuboch nestalo. Ak áno, koľko u vás trvalo prerezanie a problémy s tým spojené?
Ďakujem

anonym_2a1946
Včera o 19:28

U nas podobne ale neviem ci to bolo od zubov alebo nieco virusove, crp menej ako 1.. 4 dni horucky do 39..prerezavali sa dolne päťky, napuchnute dasna ale vtedy sa este neprerezali cez horucky.. k horuckam sa pridruzili nechutenstvo, extremna placlivost, nezaujem o hru, dlhe spanky.. potom to preslo vsetko.. s inymi zubami nikdy problem nebol.. ani doktor nevedel urcit presnu pricinu ale vravel ze mozu to byt zuby alebo nejaka chripka ci viroza

luciferka93
Včera o 20:20

@veroniiika1206 my sme mali toto iste keď sa prerezavi 4ky a obe naraz aj vyšli... Teploty po 4h som striedala paralen/nurofen... Za 4 dní prešlo... Tiež redsia stolica, môj máva aj cíti vodnatý soplik keď idú zuby tak podľa toho vždy viem

veroniiika1206
autor
Včera o 20:46
@anonym_2a1946

U nas podobne ale neviem ci to bolo od zubov alebo nieco virusove, crp menej ako 1.. 4 dni horucky do 39..prerezavali sa dolne päťky, napuchnute dasna ale vtedy sa este neprerezali cez horucky.. k horuckam sa pridruzili nechutenstvo, extremna placlivost, nezaujem o hru, dlhe spanky.. potom to preslo vsetko.. s inymi zubami nikdy problem nebol.. ani doktor nevedel urcit presnu pricinu ale vravel ze mozu to byt zuby alebo nejaka chripka ci viroza

@anonym_2a1946 ďakujem veľmi pekne.... možno by som to brala inak, keby sa to stane v inom čase, ale viem,že možnosti budú momentálne obmedzené čo sa týka lekárov a lekární

veroniiika1206
autor
Včera o 20:47
@luciferka93

@veroniiika1206 my sme mali toto iste keď sa prerezavi 4ky a obe naraz aj vyšli... Teploty po 4h som striedala paralen/nurofen... Za 4 dní prešlo... Tiež redsia stolica, môj máva aj cíti vodnatý soplik keď idú zuby tak podľa toho vždy viem

@luciferka93 ďakujem veľmi pekne....všade čítam,že zo zúbkov také vysoké teploty nie sú....ale naozaj neviem čo iné....