Teploty a výsyp u 23 mesačného synčeka
Ahojte mamicky...moj maly 23 mesacny dostal teploty 38,8 a na druhy den sa vysypal na hrudniku a na chrbte...do rana teploty zmizli aj vysyp a teraz poobede znovu vystupila teplota ale uz len na 37,8 a aj vysyp na nozkach a ruckach a ma to cervene,neviem to ani opisat riadne. Co to moze byt? Ak mu to neprejde do zajtra pojdeme k doktorovi. 😒😒😒
To môže byť aj alergia na niečo,jedlo,oblečenie,prasok,na osypky ci kočík kuahne to nevyzera
Neviem ked vysyp zmizol a potom zase sa objavil,ci 6 choroba,vacsinou vysyp pri 6 chorobe nezmizne a znovu sa neobjavi
Malej ten vysyp vypadal presne ako máš ba foto. Teploty trvali 3 dni, potom vysyp a koniec.
Je to zvlásne,nieco neumyte resp.málo umyte nespapal? Nechces ist radcej na pohotovosť,cakat az do utorka
@martinka13 myslela som si ze to je z teploty vysyp lebo pod plienkou to mal najviac...
@martinka13 prosim ta a tie teploty boli stale rovnake? Lebo on nema 12hod. Teplotu a potom mu vyskoci zas.🤒
Mne raz dr. povedala, ze vela virusovych chorob je sprevadzanych vysypom...takze nemusi to byt prave 6.choroba, ale hocijaka ina viroza. Pre 6. chorobu su typicke vyssie teploty 39-40 st. trvajuce 3-4 dni, potom pride vysyp a s tym klesnu aj teploty. Nemusia klesnut hned, ale postupne...ako sa objavuje viac a viac vyrazok, tak teplota pozvolna klesa...aspon u nas to tak bolo.
On mal ten výsyp najprv na trupe a chrbte a ten zmizol a potom sa objavil na rukách a nohách a ten teraz zmizol.

Lepsie sa mi to nedalo odfotit...