Tetis Dunajská Lužná - skúsenosti
Krásny večer,
Prosím vás, máte skúsenosti s týmito "kúpeľmi" pre detičky?
S akou diagnózou vás hospitalizovali ? A či vás odporučil pediater alebo neurológ ?
Ďakujem vopred za každú radu a skúsenosť
Odporúčanie vám môže dať neurológ, rehabilitačný lekár (myslím, že môže aj ortopéd). My sme tam boli s centrálnou tonusovou a koordinačnou poruchou. Bola som veľmi spokojná, ideme opäť o niekoľko mesiacov. 🙂
Ahojte 🙂 mate prosim skusenosti s ambulantnym cvicenim alebo ste boli priamo na pobyte? Dakujem
@deedol zaujima ma tak celkovo, aku ste mali skusenost? Pomohlo vam to? Po akej dobe ste videli nejake pokroky, aj ked samozrejme ze viem, ze to je individualne. 🙂 Mam 11mesacnu dcerku s hypotoniou, cvicili sme doteraz inde a prechadzame do Tetisu od noveho roka, ambulatne. Mala sa zatial iba plazi, nevie sa dat na 4, nesedi. Samotne cvicenie robi s dietatkom iba fyzio, alebo aj rodic?
skusenost super, pomohlo. syn mal hypo aj hypertonus ale v lahkej forme, vsetko robil cca "nacas" asi aj vdaka cviceniu. boli sme na jednom pobyte, ked mal 8m - odporucam, zacal tam stvornozkovat. ked sme chodili ambulantne, cvicila fyzio a mohla som si aj ja vyskusat, ked sme boli na pobyte, cvicenie bolo 2x (s fyzio) a okrem toho vselijake ine procedury. boli sme aj s muzom, mali sme sami izbu, bolo to celkom fajn, necitila som sa ako v nemocnici.
@deedol a co sa tyka pobytu, odporucili vam ho po uvodnej konzultacii tam alebo vas priamo na pobyt niekto odporucil(pediater, neurolog)? My sme absolvovali vstupne vysetrenie a moznost pobytu vlastne nepadla, ale az potom mi doslo ze som sa priamo nan nepytala, pani doktorka hovorila rovno o ambulantnej forme, takze vlastne neviem podla coho sa to urcuje, ale teda dufam, ze aj toto bude pre nas dostatocne a budeme vidiet vysledky. A ako dlho ste chodili cvicit? 🙂
@kybel_ ja som sa pytala aj na pobyt, odporucenie dala primarka z tetisu. Boli dost cakacky vtedy (pred 5r). Myslim ze odporucit moze aj neuro. Cvicili sme od 2m do 11m, vtedy sa postavil s zacal obchadzat nabytok, tak potom uz len tak udrziavaco do 13m. Vtedy zacal chodit, tak uz nemusel. Na kontroly chodime doteraz 1x rocne
prosím viete mi poradiť, ako je to v TETISE s parkovaním, vraj 6e na deň. Nie je to aj dosť? Neviete, či sa dá parkovať niekde poblízku. Ďakujem

ahoj, diagnoza bola tusim centralna tonusova porucha/centralna koordinacna porucha, resp. hypo a hypertonus, odporucanie davala rehabilitacna lekarka, ale myslim, ze moze aj neurolog. inak odporucam, u nas to pomohlo.