icon

Tmavá škvrna na dlani u dieťaťa

belogent
30. jún 2025

Prosím o radu, čo by mohla byť podľa vás takáto tmavá škvrna na dlani u 2,5 ročného dieťatka? Mám utekať k dermatológovi alebo je to niečo, z čoho nemusím mať obavy?
Ďakujem za každú radu.

Tmavá škvrna na dlani u dieťaťa
viestta
30. jún 2025

Nepricviklo si ruku do niecoho?

pribinak
30. jún 2025

Vyzerá to ako krvná podliatina. Počkaj pár dni

belogent
autor
30. jún 2025

Neviem o tom, bol týždeň u svojho otca, čo tam s ním stváral neviem..Nebolí ho to pravdepodobne a ani nesvrbí.

viestta
30. jún 2025
@belogent

Neviem o tom, bol týždeň u svojho otca, čo tam s ním stváral neviem..Nebolí ho to pravdepodobne a ani nesvrbí.

@belogent nic s nim nemsel stvarat, ja som si taku podliatinu vyrobila sama, ked som si pricvikla dlan do noznic. Dodnes nechapem ako sa mi to podarilo Kludne si ju mohol pricviknut medzi dve kocky stavebnice

belogent
autor
30. jún 2025
@viestta

@belogent nic s nim nemsel stvarat, ja som si taku podliatinu vyrobila sama, ked som si pricvikla dlan do noznic. Dodnes nechapem ako sa mi to podarilo Kludne si ju mohol pricviknut medzi dve kocky stavebnice

@viestta ďakujem pekne, počkám ešte pár dní a budem pozorovať, či sa to nejako nebude meniť

aalt
30. jún 2025

Nevidno to poriadne na tej fotke. Nedavno som mal nieco velmi podobne na prste. Tiez bol "pricviknuty". Nebolelo to a vlastne nijak nemenilo ani same nezmizlo. Ked pod tym dorastla zdrava koza, tak som to cele "odlupol". Ak sa bojis, ukaz to pediatrovi.

babydesire
30. jún 2025

@belogent mne to prijde ako krva podluatina,,vznikla pravdepodobne pricviknutim koze,,nemusi si to uz ani pamatat, trochu to boli ked sa to stane a potom uz to neboli vobec..tebe sa to nestalo? Mne uz milionkrat. Zmizne to same