Tmavé kruhy pod očami u detí
Ahojte mali ste to niekto doma? Zaujímaju ma hlavne deti vo veku cca 3 rokov. Čo vám zistili?
Záleží od toho,čo znamená pre teba tmavé kruhy pod očami.Ja a moja dcéra máme prirodzene tmavé polmesiačiky pod ocami
@doriiis doteraz nemal tmavé.
mne bolo povedane, ze to moze byt nedostatok zeleza. Daj mu skontrolovat krv
Podľa mňa aj moja dcéra má tmavšie kruhy pod očami, ale výsledky krvi má ok, ......podvedome ju dopujeme cviklou, špenátom...
Moji mali obaja, ale cca vo veku 7 rokov. Doktorka vravela, že to môže byť nedostatok železa, nedostatok spánku, črevné parazity. Nepotvrdilo sa nič, do pár týždňov zmizli samé od seba a už sa neobjavili.
Má to týždeň. U dr sme boli dostal kvapky vraj má zapal spojiviek ale kvapkame už 4ty den a kruhy sú rovnaké ba az horšie . Navyše nezdalo sa mi ze by mal zapal v oku, pediatricka povedala ze ma zapal. Zajtra ideme na krv a veľmi som vystresovana z toho ze co mu je
Má to týždeň. U dr sme boli dostal kvapky vraj má zapal spojiviek ale kvapkame už 4ty den a kruhy sú rovnaké ba az horšie . Navyše nezdalo sa mi ze by mal zapal v oku, pediatricka povedala ze ma zapal. Zajtra ideme na krv a veľmi som vystresovana z toho ze co mu je
@anonym_autor Tiez viem tak, ze nedostatok zeleza moze toto robit.
Čítala som aj že za tým môžu byť vážne zdravotné problémy, veľmi sa bojím
Deti majú často prirodzene tmavšie kruhy pod očami, pretože majú jemnú často neopálenú pokožku, pod ktorou vidno žilky, cievy.. nezačala si si to všímať len teraz viac? Najmä keď si si začala čítať o tom, že to môže byť niečo vážne..
aj moja dcera aj neter mali kruhy pod ocami... obe su svetlucke,chuducke, dcera mala malo zeleza ale iba okolo 1,5-2rokov, nic ine jej nebolo ani potom... a aj tak sa kruhy ukazovali dost dlho, hadam az kym do skoly nesla.
Byva to aj ak sa zle vyspi, aj z kadecoho ineho. Ale ak to ma len tyznde, nestrachovala by osm sa. Pripadne sa porad s detskou lekarkou na odbery atd, ak to nebude prechadzat. Zo zapalu spokoviek podla mna kruhy pod ocami mat nebude (ale teda na to odbronik naozaj nie som:D)
Deti majú často prirodzene tmavšie kruhy pod očami, pretože majú jemnú často neopálenú pokožku, pod ktorou vidno žilky, cievy.. nezačala si si to všímať len teraz viac? Najmä keď si si začala čítať o tom, že to môže byť niečo vážne..
@andrea2323 no teraz si ho obzerám každú chvíľu a viac si to všímam ale všimla som si to pred týždňom asi. Tak z ničoho nič to prišlo
aj moja dcera aj neter mali kruhy pod ocami... obe su svetlucke,chuducke, dcera mala malo zeleza ale iba okolo 1,5-2rokov, nic ine jej nebolo ani potom... a aj tak sa kruhy ukazovali dost dlho, hadam az kym do skoly nesla.
Byva to aj ak sa zle vyspi, aj z kadecoho ineho. Ale ak to ma len tyznde, nestrachovala by osm sa. Pripadne sa porad s detskou lekarkou na odbery atd, ak to nebude prechadzat. Zo zapalu spokoviek podla mna kruhy pod ocami mat nebude (ale teda na to odbronik naozaj nie som:D)
@simca06022011 neviem no nám detská dr povedala že to môže byť zo zápalu spojiviek ale mne sa ani nezdalo že by nejaký zapal tam bol lebo oči neslzelu, neboli červené ani nehnisali
@anonym_autor Moja má tiež kruhy pod očami, keď bola menšia, robili jej rôzne vyšetrenia kvôli tomu a zistili intolerancie na určité potraviny. Neskôr zistili aj celiakiu. Na gastre nám povedala pani doktorka, že tie kruhy sú z toho. Z intolerancií a alergií na potraviny. A tým pádom sa cez črevo nevyživuje, potom chýbajú rôzne minerály a vitamíny.
Takže treba si to všetko pobehať po odborných lekároch a zisťovať, aký je problém v tele.
Keď bola úplne malinká, tak nás odbili, že to je len estetický problém, lebo mala všetky výsledky v poriadku. Čiže sa to ešte nepreukázalo do tej miery, aby to vo výsledkoch lekári zachytili.
Výsledky krvi máme ok. Ale tie kruhy má stále, skôr také do modra alebo fialova. Neviem čo ďalej. Dr povedala že ho nemám trápiť ďalšími vyšetreniami
Baby ja neviem čo robiť, som asi pred zblaznenim sa. On má tie kruhy hrozné. Neviem čo s ním mám robiť. Muž už hundre že mu nič nieje keď má výsledky krvi ok ale ja chcem vedieť z čoho ich má, bojím sa oňho
Baby ja neviem čo robiť, som asi pred zblaznenim sa. On má tie kruhy hrozné. Neviem čo s ním mám robiť. Muž už hundre že mu nič nieje keď má výsledky krvi ok ale ja chcem vedieť z čoho ich má, bojím sa oňho
@anonym_autor Ešte mi napadlo ísť k urológovi a na nefrológiu. Synovcovi tak prišli na poruchu obličiek. Bol aj dvakrát operovaný. Tiež mal také fialovo - modré kruhy pod očami.

Záleží od toho,čo znamená pre teba tmavé kruhy pod očami.Ja a moja dcéra máme prirodzene tmavé polmesiačiky pod ocami