Trasenie bábätka
Ahojte baby, potrebujem poradit... dneska som zaregistrovala, ze moja mala (6mesacna) sa z nicoho nic zatrasie.
Drzala som ju na rukach a ona sa zatriasla asi 5-6 krat zasebou, tak sa zaprela domna. Aj som si najprv myslela ze cikala alebo tlacila ale plienku mala suchu. Potom zostala dost nervozna, zubky este nema a ani dasienkami nehryzla len sa triasla. Z coho to moze byt? Je to normalne, alebo mat ist snou k lekarke?dakujem Vam za odpovede a prajem pekny zvysok dna..
Ahoj, nie zima jej urcite nebola lebo sme boli doma v izbe kde je dostatocne vykurene. Na sebe som mala tricko bez rukavov takze ani to si nemysli. Citala som ze jedna baba pisala ze by bolo dobre sa pytat k neurologovi?
môj niečo také robí, keď sa priveľmi teší a ako keby nevedel spracovať toľkú radosť v hlavičke ešte...ale nesmeje sa pri tom, len napr.sa mu páči jedna hračka a tú keď vidí, sa trasie smiešne...ale asi to nebude ono, že?
Ona sa tak cela zatrasie, zaprela sa domna aj nozkami aj ruckami triasla.... nikdy predtym to nerobila
Luvika moja mala sa tiez zatrasie ked sa niecomu tesi, alebo ked zbada niekoho koho pozna viem naco myslis, ale nie toto bolo daco ine ju zatriaslo uplne ako keby pozula citron az tak silno.
@greta23 tak sup k pediatricke, pytat si papier k neurologovi. moj sa tiez triasol, ale troska inac. nemusis sa bat, nemusi to byt nic, ale ak je, tak by bolo dobre, keby ste sli k neurologovi. ak sa to bude opakovat a ak mas moznost, najhraj si ju trebars na mobil.
Zajtra zavolam sestricke, zijeme v UK tak som zvedava co mi nato povedia nakolko zdravotnictvo tu je onicom... ☹
@greta23 aha, tak to je na p.. budes rada, ak sa niekam dostanes o pol roka...
To stym nahratim je dobry napad, lebo ako naschval u doktorky mi to nespravi. Dufam ma neodbiju ako je to unich zvykom, dakjje Vam za odpovede dufam bude v poriadku.
Majka99999 vidim ze vies ocom hovorim, aj ked sa tam dostanem aby ma neposlali s ich oblubenym paracetamolom domov.
@greta23 hej, tiez to bolo doktorke cudne, ze ako sa to trasie. ale tak dostali sme diagnozu a ked som googlila, tak tie trasy vyzerali priblizne tak. nam to preslo, dokonca to vie Marecek napodobnit, ked mu poviem, Zatras sa, tak normalne to urobi ako to predtym robil mimovolne. Inac, moze to byt nedostatok B vitaminu, my stale berieme pyridoxin (B6). A nas poslali na EEG, robili krvny rozbor, nic sa nezistilo, nastastie to nebola epilepsia.
Majka99999 tak ja som to nevydrzala a isla som dneska s malou na pohotovost lebo samozrejmek lekarovi ma objednali az o 5 dni.
Na pohotovosti mi ju "popozerali" ale to bolo take vysetrenie ze to som mohla aj doma sediet... Neposlali nas ani na EEG, povedali mi ze im sa vidi v poriadku a to bolo vsetko. Hlavne ze ma doktorka zvozila preco som nedala zaovkovat malu, ze ako riskujem tak som jej vysvetlila ze je to moje dieta a moje rozhodbutie ci budeme alebo noe ockovat.
Vo stvrtok idem k lekarke a budem sa pytat k nejakemu "odbornikovi" dufam to dobre dopadne, dakujem ti aj tak za odpoved maj sa pekne papa

@greta23 Nemohla jej byť zimka? Alebo nemala si na sebe nejaký materiál (tričko), ktorý by jej bol nepríjemný na dotyk? Prípadne voňavku?