Treba to riešiť s kožným lekárom?
Moja dcéra má 10 rokov.. Stále si to rozškrabe aj keď jej hovorím aby si to neškrabala...
Dávala som jej na to určené šampóny... No dajako nezaberá... Myslím že je to seboroticka dermatitída...
Musím s ňou na kožné..
@kristinabal myslíš? A ty si doktorka? Podľa mňa to mal vidiet doktor hneď ako sa to spravilo.
Môj manžel toto mal v lete ale po celej hlave, neboli sme u kožnej v lekárni nám poradili také mlieko ktoré vysušuje tieto kožné zápaly. Do troch dní keď si to poctivo natieral zmizlo. Potom si hlavu umýval nizoralom. Skus sa spýtať v lekárni.
vyborna kozna dr je @dextella14 vzdy ochotne poradi
urcite na kozne, nech je pricina akakolvek, moze sa tam druhotne zaniest aj infekcia pri skriabani. cize niekedy liecbu treba podporit aj antibiotickymi mastami.
@kristinabal jezisi kriste to snad ani NEMYSLIS VAZNE ze sa taku HOVADINU pytas 😡😡😡😡😡😡 nieeeeee nechaj to taaaak ono to samo zmizne,,,,
Nabuduce ked dieta zlomi nohu tiez sa najprv porad na Mk 😡😡😡😡
@kristinabal auuuuu ja ny som uz bola 10 x na koznom s niecim takym
Moze to byt kvasinka! Viem o podonom v hlave , rovnako rozskrabane..bola to plesen - kvasinkova infekcia..treba mast na prespis,nevahaj, skrabanim si to stale znova infikuje a aj inych moze.
Moze to byt aj seborea ale istotu mas az zo steru.
Urcite treva ist s dietatom co bajskor koznemu lekarovi
Koze sa jednat aj o tineu- plesen
Treba zobrat kultivacie
Pokial ide o seboreu tiez je nutna odborna liecna - na predpis
Dr derm
Neexperimentuj. Daj dcéru najprv odborne vyšetriť.
...sup, sup k doktorke...je to neprijemne, svrbi to, chuda dieta. Aj moj muz to mal na dvoch miestach na hlave, v kuse skriabal, ziadne domace recepty nepomahali a aj s pomocou lekara sa toho zbavoval roky...vysadenie niektorych potravin stav zlepsilo (v jeho pripade tatarska, orechy, vajcia, obmedzenie muky,...)
Samozrejme už str mali byť u lekárky, dieťaťu ordinovat šampóny na "to" určené keď nevieš určite co to je...
Plovicka ma dlhé vlasy a taketo to mal z vlhka v lete vo vlasoch, bola to pleseň... Ale moze to byť hocičo, určite niečo dezinfekčné bude treba keď si to skrabe.
Ahoj pomoze Vam urcite Ponio Ichyolovy sampuch...je peeeerfektny skuste...urcite nebudete luyovat...prestane to svrbiet ,pokozka sa upokoji a bude dobre...skuste najskor toto ako kortikoidy ked je mala este...a naozaj skuste prosim
A nerobim s tymi produktami ,ani nerobim reklamu ale mne to pomohlo...po 15tich rokoch som nasla nieco skvele na moje suchu pokozku a problemy.maju na nete stranku .
@derdia len ona nevie ani co to je... a tu to vyzera uz aj na zapalene, mokvajuce.. to podla mna treba najskor zahojit, dezinfikovat... (teda aspon podla fotky)
To moze byt rozskrabana psoriaza...ale ja by som s dcerou urcite ku koznej s tym sla.
Bola som dostala kremik... Fungicidin...

No treba