icon

Trifed a nádcha u 3-ročného dieťaťa

15. feb 2023

Ahojte. Dr nam vypisala na nadchu (3r dieťa) trifed. Prvu dávku som jej dala na obed, hned zaspala a spala vyse 4 hodiny, ledva som ju zobudila. Jak som si precitala recenzie ostala som zhrozená, bola malatna do večera, nechcela jest pit nic...tak som jej uz ten trifed nedala pre klud na duši. Prosim co mozem dat na nadchu ako nahradu? Nejake overene rady? Uz to bude 2t co ma furt nadchu, dneska ju uz aj hlava bolela (neviem ci z lieku, doteraz sa nesťažovala, az tak silno uz nesopli ale zato nie a nie prejst... ) ďakujem

ariannazara
15. feb 2023

Trifed mojw dieťa bralo len raz a posledný krat
Je to hnus

autor
15. feb 2023

@ariannazara ano, preto som ho vysadila, ale hľadám nahradu ako vyliecit nadchu 🤔

ariannazara
15. feb 2023

Kaloba+ sinupret vitamin C vela cajiku. Morska voda odsat-vyfukat detsky olynth a prejde.

sandria
15. feb 2023

Coryzalia je na nádchu

autor
15. feb 2023

@ariannazara kaloba je dobry aj na nadchu? Inak vsetko ostatne pouzivame, vyplach, olynth uz nie, kedze je navykovy tak sme obmedzili pouzitie po tyzdni, a aj sinupret mame👍

simona92101
16. feb 2023

Po trifede mala moja dcera zachvat,najprv bola pol h mimo,cumela do blba a potom ju na zemi triaslo a kricala ako zmyslov zbavena.ihned som volala lekarke,sirup sme vysadili.
O tom,ake ine lieky namiesto ATB by si sa mala poradit s lekarom,kedze nadcha trva uz 2 tyzdne.pamycon kvapky ste nebrali?

autor
19. feb 2023

@simona92101 pamykon nam nedala, len nejakú nahradu ktora je prd platna... Volala som dr a povedala ze vytery ma negativne tak mam iba cakat zevraj su nejak agresivne vytery.. teda tahame treeti tyzden a nadchu ma furt, cez den docela ok ale tie rana...🤷🏻‍♀️

autor
19. feb 2023

@simona92101 *agresivne virusy pardon

simona92101
19. feb 2023

Tak potom skusit inhalator popripade zajst na ORL