icon

Tritace pre deti: Skúsenosti a vedľajšie účinky

pau_linka
12. dec 2024

Ahojte, prosim ma niekto skusenost s tymto liekom? Synovi (4roky) ho predpisali kvoli bielkovinam v moči a problemom s obličkami. znášali ho vaše deti dobre? Mali nejaké nežiaduce účinky? Ak ano, po akej dobe sa objavili? Zlepšil sa stav pori uživani tohto lieku? Ďakujem.

janka2501
13. dec 2024

Dcera ho brala tiez 2 roky,a vsetko ok...jediny neziad.ucinok bol kasel,ktory vznikol uz pri ukonceni brania

janka2501
13. dec 2024

A ni3je na oblicky, ale na tlak, udrziavanie tlaku....

ewschen
21. jan 2025

@pau_linka Ahoj, beriete ten Tritace? Synovi ich tiež predpísali, tlak má dobrý, kvôli udržaniu funkcii obličiek. Tiež mal zlé hodnoty Kratinín a bielkovín.

pau_linka
autor
21. jan 2025

@janka2501 uziva sa pri zvysenom tlaku, ale aj pri poruche obliciek, je to uvedene aj v pribalovom letaku

pau_linka
autor
21. jan 2025

@ewschen ano berieme. U nas rovnako, tlak bol ok, ale ma vysoke bielkoviny v moci. Uziva ho mesiac, ale pri testovani mocu pruzkom vychadzaju bielkoviny stale pozitivne na ++, tlak ma nizsi oproti hodnotam nameranym pred zaciatkom uzivania. A vam pomohol na ten kreatinin a bielkoviny? Ako dlho ivh uz uziva syncek? Znasa liek dobre? Ma nejake neziaduce ucinky? Mne sa vidi, ze je z tpho viac unaveny

ewschen
22. jan 2025

Zatiaľ neužíva, nakoľko momentálne berie milurit na zníženie kys. močovej - a tieto lieky sa nemôžu spolu užívať. Včera som sa kvôli tomu nedovolala doktorke, idem volať dnes poobede. Tak som zvedavá.